Ο Εργολάβος 37

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Στην σύνοδο του ΝΑΤΟ, μαζί με τον Πρωθυπουργό ο Σπ. Λιβανός

Δεν είδαμε τον βουλευτή μας Σπήλιο Λιβανό στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου κα ψάξαμε να βρούμε γιατί. Μάθαμε, λοιπόν, ότι ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ήταν στις Βρυξέλλες, μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την κρίσιμη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, παρουσία του Αμερικανού προέδρου Μπάιντεν. Βλέπετε, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η κατάσταση είναι κρίσιμη και τα νέα καθήκοντα του κ. Λιβανού ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, είναι βαριά.

Ένα μπάχαλο αποδείχθηκαν οι γιορτές της 25η Μαρτίου στην Κατοχή

Στις γιορτές για την επέτειο της 25η Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν στην τοπική Κοινότητα κατοχής. Η ανικανότητα της εκπροσώπου της δημοτικής αρχής κ. Μέμης Γούργαρη να διοργανώσει τις τελετές στις τοπικές κοινότητες οινιαδών αποδείχθηκαν ένα μεγάλο φιάσκο – Μπάχαλο.

Στην κατοχή επί μία ώρα περίπου περίμεναν οι τοπικοί φορείς καθώς και οι συμμετέχοντες της παρέλασης για να καταθέσουν στεφάνι στην πλατεία της κατοχής. Το αποτέλεσμα της καθυστέρησης ήταν η λιποθυμία δύο παιδιών από την αρκετή ώρα της ορθοστασίας.

κ. Γούργαρη η ανευθυνότητα και η ανοργανωσια σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και πάρτε στα σοβαρά τον ρόλο που σας έχουν αναθέσει.

Χωρίς εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής στις γιορτές της 25η Μαρτίου στην Γουριά

Χωρίς εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην τοπική κοινότητα Γουριάς.

Η δημοτική αρχή απουσίαζε από την κατάθεση στεφάνων που έγιναν στην πλατεία της Γουριάς, αναγκάζοντας τοπικό σύμβουλο να καταθέσει 3 στεφάνια, αφού απουσίαζε ο τοπικός πρόεδρος λόγω ασθένειας.

Βέβαια ο κ. Καρατσόλης αφίχθηκε μετά το πέρας της τελετής, με υπηρεσιακό όχημα (βοήθεια στο σπίτι) δίχως να υπάρχει απόφαση από την αποκεντρωμένη όπου θα επικυρώνει την ανάληψη των καθηκόντων ως πρόεδρος της κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει έστω και παράνομα το όχημα που πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς.

Φωταγωγήθηκαν τα ανατολικά γεφύρια στο Αιτωλικό

Περνώντας τις τελευταίες ημέρες από τα ανατολικά γεφύρια του Αιτωλικού διαπιστώσαμε ότι έχει γίνει παρέμβαση από την δημοτική αρχή στον φωτισμό των ανατολικών γεφυριών.

Οφείλουμε να συγχαρούμε την δημοτική αρχή γι’αυτή την παρέμβαση όπου αναδεικνύει την ομορφιά των γεφυριών και μειώνει την επικινδυνότητα με την φωταγώγηση τους γι’αυτούς που τα διασχίζουν πεζή.

Βέβαια με λύπη διαπιστώσαμε ότι στα δυτικά γεφύρια δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο. Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα γίνει παρέμβαση και στα δυτικά γεφύρια ώστε να ολοκληρωθεί το έργο.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Που βρίσκονται επίσημα έγγραφα του δήμου, μελέτες, τιμολόγια από τα προηγούμενα χρόνια; Μήπως βρίσκονται πεταμένα στο παλιό κτίριο της Παλαμαικής…Έτσι προφυλάσσεται τα επίσημα έγγραφα του δήμου;

Σε κουβέντα που κάναμε με άτομο που οργανώνει χρόνια τις εορτές εξόδου, μας ανέφερε ότι θα είχαν οργανωθεί όλα πιο καλά εάν δεν υπήρχε ο γνωστός “ξερόλας” που έχει άποψη σε όλα τα θέματα και ας είναι άσχετος με τα πάντα….

Το τελευταίο διάστημα όπου έχει ακριβύνει η βενζίνη και το πετρέλαιο κάποιοι χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του δήμου για οικογενειακές/ προσωπικές δουλειές… Α ρε καημένε δημότη τι πληρώνεις;

Τι απέγιναν τελικά τα 150.000 χιλιάδες ευρώ που άφησε ως προίκα η προηγούμενη δημοτική αρχή για την κατασκευή του καταφυγίου για τα αδέσποτα;

Με το να αναρτούν κάποιοι στα social media ότι δέχθηκαν μηνύσεις… Τους ενημερώνουμε ότι αυτό δεν τους απαλλάσσει για το έργο που δεν έχουν κάνει…

κ. Λύρο με το να τοποθετείτε ανθρώπους στην επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ανθρώπους όπου έχουν επενδύσει οικογενειακός σε άλλες πόλεις πλανάσθε πλάνην οικτρά ότι θα προβάλουν τον δήμο μας.

Πόσο στοίχισε τελικά το κιόσκι που φτιάχνετε στην νέα πιάτσα ταξί; Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν πολύ ακριβό το τετραγωνικό…..

Τέλος

Καλό μεσημεράκι, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Αφήστε μια απάντηση