ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚΕ

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ) Δημήτρη Δημητριάδη στα γραφεία του Συλλόγου το Σάββατο, 26 Μαρτίου.

Ο κ. Δημητριάδης αποτελεί ένα σημαίνων και έμπειρο στέλεχος του επιχειρηματικού συνδικαλισμού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς εκτός από επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών σχέσεων της ΕΟΚΕ, διατελεί σήμερα και αντιπρόεδρος στην SMEunited (Ευρωπαϊκή Ένωση Βιοτεχνιών και ΜΜΕ), εκπροσωπώντας την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Τη διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, οι αντιπρόεδροι Χρήστος Κοντούλας και Νίκος Ρήγας και ο υπεύθυνος του Γραφείου Προώθησης Τοπικών Προϊόντων Γιάννης Ιωάννου.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα τρέχοντα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την αγορά, με φόντο τις εξελίξεις με την ενεργειακή κρίση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και τις πληθωριστικές τάσεις που παρουσιάζουν οι οικονομίες των χωρών – μελών της Ε.Ε στη μετά-COVID-19 εποχή.

Παράλληλα ο κ. Δημητριάδης μετέφερε στη διοίκηση του Συλλόγου μια πολύ χρήσιμη και διαφωτιστική εικόνα αναφορικά με τους τρόπους εκπροσώπησης της επιχειρηματικότητας στις Βρυξέλλες.

Στο κλείσιμο της συνάντησης ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Δημητριάδη, με τον οποίο συνδέει προσωπική φιλία, για την επίσκεψή του στο Μεσολόγγι. Τέλος να σημειωθεί ότι η διήμερη παραμονή του στην πόλη μας πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Υπευθύνου του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Γιάννη Χαλαζιά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      

     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ                                        ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Αφήστε μια απάντηση