Πάνος Σόμπολος: Ό,τι πιο φρικιαστικό μπορείς να φανταστείς – Ένα έγκλημα που σταματάει το μυαλό σου

Ο Αιτωλοακαρνάνας πολύπειρος αστυνομικός συντάκτης Πάνος Σόμπολος μίλησε για το ειδεχθές έγκλημα για το οποίο κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στα 41 χρόνια της δημοσιογραφικής μου πορείας έχω δει μάνα να σκοτώνει το παιδί, να δηλητηριάζει το παιδί, αλλά όχι κάτω από τέτοιες συνθήκες, με τα όσα προηγήθηκαν και τα όσα ακολούθησαν, τόνισε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος, μιλώντας για τις εξελίξεις στην Πάτρα.

Όπως είπε «πρόκειται για ένα έγκλημα που σταματάει το μυαλό σου, είναι ό,τι πιο φρικιαστικό μπορεί να φανταστεί το μυαλό του ανθρώπου για αυτό έχει συγκλονιστεί όλη η Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό». Πρόσθεσε ότι «αυτό το πράγμα που τώρα ξεδιπλώνεται μπροστά μας, αυτή η φοβερή υπόθεση δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά χρονικά».

«Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους ήδη οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στη συλλογή των διαφόρων αποδεικτικών στοιχείων με μεθοδικότητα, με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα και τα στοιχεία αυτά τα έδωσαν στον εισαγγελέα όπως είχαν την υποχρέωση, διότι έκανε προκαταρκτική εξέταση και όχι προανάκριση, κι έτσι προχωρήσαμε στην άσκηση ποινικής δίωξης για το ένα παιδάκι μόνο, τη Τζωρτζίνα, και φυσικά για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας» σημείωσε ακόμα μεταξύ άλλων ο κ. Σόμπολος.

ΠΗΓΗ: sinidisi.gr

Αφήστε μια απάντηση