Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της – «Αφήστε μας ήσυχες» είπαν στους δημοσιογράφους

Εμφανώς εκνευρισμένες, προσπάθησαν να αποφύγουν τις κάμερες – «Κάνε μας τη χάρη» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο που προσπάθησε να την προσεγγίσει – Κρατούσαν ένα σακ βουαγιάζ με ρούχα και ένα κιβώτιο με νερά

Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν περί τις 17:15 στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη Ρούλα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η μητέρα και η αδερφή, αντίστοιχα, της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέπτονται, προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί.

Οι δύο γυναίκες έφθασαν με ένα μαύρο Citroen, το οποίο έκανε ολιγόλεπτη στάση ακριβώς έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ. Κρατούσαν ένα σακ βουαγιάζ με ρούχα και ένα κιβώτιο με νερά. Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι φορούσαν κουκούλες και δεν ήθελαν να δείξουν τα χαρακτηριστικά τους ενώ, έπειτα από πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι τις ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα, είπαν «αφήστε μας ήσυχες».

«Κάνε μας τη χάρη» είπε ακόμη η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο που προσπάθησε να την προσεγγίσει. 

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου δηλώνει ότι την στηρίζει και ότι δεν πιστεύει στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Τα παιδιά δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα και παραμελημένα»

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που μίλησε στο STAR λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 33χρονης, δηλώνει βέβαιη ότι «σε καμία περίπτωση δεν δολοφόνησε το παιδί της».

«Ο κόσμος δεν έχει ζήσει τη Ρούλα και όποιος δεν το έχει κάνει, δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Βλέπαμε πως ήταν με τα παιδιά, δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα και παραμελημένα» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Όπως τόνισε η ίδια, τα παιδιά της οικογένειας «ήταν τρελαμένα με τη Ρούλα, η Τζωρτζίνα είχε μια αδυναμία στον Μάνο». «Όποιος την έχει ζήσει, ξέρει πώς ήταν σαν μάνα» υπογράμμισε.

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι «ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, είχαν και τους τσακωμούς, είχαν την καθημερινότητα όπως τα φυσιολογικά ζευγάρια. Ήταν πάνω -καταπάνω- στα παιδιά. Ήταν μια οικογένεια εντελώς φυσιολογική».

Σε ό,τι αφορά τη διαφαινόμενη χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως η 33χρονη «δεν έφυγε στιγμή δίπλα από τη Τζωρτζίνα. Λένε για την ουσία, πού την προμηθεύτηκε; Αφού δεν έφυγε από το δωμάτιο».

«Είναι μεγάλη αδικία αυτό που της συνέβη γιατί είναι μια μητέρα χτυπημένη ανελέητα από τη μοίρα και δεν έχει καταλάβει ότι έφυγε η μεγάλη της αγάπη η Τζωρτζίνα και σε αυτό φταίει ο κόσμος και μια μερίδα μέσων ενημέρωσης» σημείωσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζοντας ότι «ξεκάθαρα» την έχουν στοχοποιήσει.

«Για μένα ήταν μια μάνα-υπόδειγμα. Τη στηρίζω μέχρι τελικής πτώσεως, θα τη στηρίζουμε ό,τι και να λένε. Θα είμαστε δίπλα της μέχρι τελικής πτώσεως» τόνισε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, δείχνοντας να αδιαφορεί για τα στοιχεία που έχουν «δέσει» την υπόθεση.

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έκανε κακό στα παιδιά της

Την στήριξή της στην κόρη της «μέχρι να κλείσει τα μάτια της» εξέφρασε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που αρνείται ότι η κόρη της ευθύνεται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Σε καμία περίπτωση (δεν μπορεί να τους έκανε κακό), τα υπεραγαπούσε, τα είχε συνέχεια μαζί της από μωρά, έβγαινε παντού κοντά τους, δεν τα άφηνε δευτερόλεπτο» είπε η μητέρα της στο STAR. «Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι» σημείωσε.

Η μητέρα της κατηγορούμενης πλέον για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας μίλησε για την σχέση της με την κόρη της και τα εγγόνια της, την οποία περιγράφει ως στενή, ενώ, όπως είπε, τα έπαιρναν αρκετές φορές. Επίσης, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή, η οικογένεια βιώνει μια τραγωδία, ενώ διέψευσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έδειξε συναισθήματα για τον θάνατο των παιδιών της.

«Η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει, θα ουρλιάξει, αλλά το έκανε στην Τζωρτζίνα, γιατί ζούσε μόνο από το χαμόγελό της» ανέφερε. Σύμφωνα με όσα είπε, μάνα και κόρη, ακόμη κι όταν η δεύτερη έμεινε παραπληγική, επικοινωνούσαν με τα μάτια.

Επίσης, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου απέρριψε το ενδεχόμενο η κόρη της να σκότωσε την Τζωρτζίνα, για να κρατήσει τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. «Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να το κάνει μέσω της Τζωρτζίνας, θα την κρατούσε περισσότερο στη ζωή, αφού δεν θα είχε κανένα κέρδος» υποστήριξε.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση