Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση του θάνατο της Αμφιλοχιώτισσας σπιτονοικοκυράς: «Η Πισπιρίγκου συστηνόταν ως ανιψιά της»

Ένα «πέπλο μυστηρίου» φέρεται να καλύπτει τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Πολλές είναι οι ιστορίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα για την οικογένεια των τριών κοριτσιών, ενώ πλέον «μπαίνει στο μικροσκόπιο» και ο θάνατος της ηλικιωμένης σπιτονοικοκυράς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι το 2015 μπήκε στον ισόγειο διαμέρισμα της γυναίκας και για ένα χρονικό διάστημα δεν πλήρωνε ενοίκιο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με τη μικρή Τζωρτζίνα. Αργότερα η οικογένεια άρχισε να πληρώνει ποσό 200 ευρώ, το οποίο μάλιστα ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ισχυριστεί – σε δηλώσεις του – πως συνέχιζαν να το καταβάλουν μέχρι σήμερα.

Το ρεπορτάζ του Star, που επικαλείται μαρτυρίες από τη γειτονιά, αναφέρει πως η σπιτονοικοκυρά ήταν χήρα και δεν είχε κληρονόμους.


Όταν, μάλιστα, η γυναίκα αρρώστησε και ενώ είχε κάποια κινητικά προβλήματα, η Ρούλα Πισπιρίγκου – για να μπορεί να την επισκεφθεί στον θάλαμο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίο – εμφανιζόταν ως ανιψιά της.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση