Δεύτερο 24ωρο στη ΓΑΔΑ: Επιμένει αδιάλλακτα, «δεν το έκανα εγώ» -Τι λέει στους αστυνομικούς η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δεύτερη νύχτα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Το αποψινό δεύτερο 24ωρο στη ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από τον 11ο όροφο που είναι το Ανθρωποκτονιών, στον 7ο που είναι τα κελιά των προσωρινά κρατουμένων.

“Χειριστική, ανήσυχη και ζητούσε να μάθει στοιχεία”: Η Αγγελική Νικολούλη μιλάει για πρώτη φορά για τη Ρούλα ΠισπιρίγκουΗ 33χρονη «σύγχρονη Μήδεια» όπως την έχουν αποκαλέσει, δεν έχει «σπάσει» και δεν παραδέχεται την εμπλοκή της στον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. Τουναντίον, συνεχίζει να έχει αδιάλλακτη στάση επιμένοντας στη θέση της: «Δεν το έκανα εγώ». Ενώ επαναλαμβάνει πως δεν έχει ιδέα τι είναι η ουσία κεταμίνη.Αστυνομικές πηγές περιγράφουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως ένα άτομο τρομοκρατημένο μεν με την εξέλιξη των τελευταίων ωρών, αλλά συνάμα ψυχρή και νευρική, «όπως εμφανιζόταν και στις συνεντεύξεις που έδινε».

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται ανάκριση από τους αστυνομικούς, σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας, ως εκ τούτου, οι συζητήσεις μαζί της έχουν άτυπο χαρακτήρα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς της από την Πάτρα στην Αθήνα, της παραμονής της το πρώτο 24ωρο στη ΓΑΔΑ αλλά και της μεταφοράς της στα δικαστήρια, Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει άγνοια για τα όσα κατηγορείται.Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογός της με τους αστυνομικούς που τη μετέφεραν από την Πάτρα στην Αθήνα.

«Με τι ιδιότητα με φέρατε εδώ;», φέρεται να ρώτησε η Πισπιρίγκου όταν οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Τότε της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης. Και ακολούθησε ο εξής διάλογος: 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;
Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.
Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση