Αγρίνιο: Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη συνέδρων

Στην τελική ευθεία για το Συνέδριο του έχει μπει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με την διαδικασία για την εκλογή των 5.000 συνέδρων.

Η εσωκομματική διαδικασία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ουσιαστικά ξεκίνησε από χθες, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία στήθηκαν σήμερα οι κάλπες.

Στο Αγρίνιο, η εκλογική διαδικασία διεξάγεται στον παλιό σταθμό των τρένων στην οδό Μαβίλη και εκεί ψηφίζουν τα μέλη όλων των Ο.Μ. της πόλης του Αγρινίου και της Ο.Μ. Εργατικού και κάθε Ο.Μ θα αναδείξει τους συνέδρους της. Σε ότι αφορά το Αγρίνιο θα αναδειχθούν 55 σύνεδροι και 18 από την κάλπη των εργαζομένων – υγειονομικών.

Στην Αιτωλοακαρνανία, συνολικά, οι Οργανώσεις είναι είκοσι και είναι οι εξής: Αγρίνιου, εργαζομένων & υγειονομικών, Αγίου Κων/νου, Μ. Χώρας, Στράτου, Καινουργίου, Παναιτωλίου, Παραβόλας, Μακρυνείας, Αρακύνθου, Θέρμου, Βάλτου, Ναυπάκτου, Μεσολογγίου, Αιτωλικού, Κατούνας, Αστακού, Ακτίου-Βόνιτσας, Αμφιλοχίας. Οι εκλογές θα συνεχιστούν και την Κυριακή 3 Απριλίου και τα αποτελέσματα αναμένονται το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως τις 17 Απριλίου.

Δείτε εικόνες από το Αγρίνιο:

Δείτε εικόνες από το Μεσολόγγι:

ΠΗΓΗ: agrinionews.gr

Αφήστε μια απάντηση