Θλίψη στο Γαλατά Ναυπακτίας…”Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ψαθάς

Θλίψη στον Γαλατά Ναυπακτίας.

Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Κώστας Ψαθάς στο Γαλατά Ναυπακτίας. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην ευρύτερη περιοχή. Ο Κώστας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Έδωσε όμως μια άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Η είδηση έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση του αγαπημένου του αδελφού του Γιώργου που πάντα καμάρωνε για τις επιτυχίες του στην ποίηση. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 5 Απριλίου στις 17:00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Γαλατά Ναυπακτίας.

Φίλε Κώστα δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο σου και την υποδοχή σου όποτε βρισκόμασταν στο χωριό σου , την αγάπη σου για τον αδερφό σου που καμάρωνες.

Δυστυχώς “έφυγες’ νωρίς….

Καλό Ταξίδι…

To συγκινητικό μήνυμα του αδερφού του Γιώργου που υπεραγαπούσε και τον υπεραγαπούσε.

Αδερφούλη μου Κώστα μαζί παλεύαμε την ζωή! και για αυτή την φωτογραφία που με θαύμαζες τότε για την τιμητική βράβευση στην τέχνη , από σήμερα ετούτη η τιμητική πλακέτα ανήκει σε εσένα για τον μεγάλο αγώνα που έδωσες με τον θάνατο , και πάντα μου έλεγες ο μεγαλύτερος πλούτος είναι ο χρόνος που ζούμε ! Μα βασανίστηκες πολύ από τον καρκίνο που σκοτώνει 32 χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο στην Ελλάδα , όμως ήμουν δίπλα σου μέχρι το τέλος . Καλό ταξίδι στο σύμπαν αδερφούλη μου !!!

ΠΗΓΗ: nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση