Ο Εργολάβος 39

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι να δούμε ποιος θα φτάσει στο τέλος

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα ονόματα των υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2023.

Από πληροφορίες που έχουμε ο Κώστας Δαουτίδης φέρεται αποφασισμένος να κάνει το μεγάλο βήμα να ηγηθεί συνδυασμού και να διεκδικήσει τον Δήμο.

Ο Σπύρος Βασιλείου με μεθοδικές κινήσεις προσπαθεί να στήσει τον κορμό της δικής του ομάδας.

Από την παλιά φρουρά των υποψηφίων ακούγεται το όνομα του Νίκου Μουρκούση αλλά και του Γιάννη Αναγνωστόπουλου που θέλει να εκπροσωπήσει τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Μια υποψηφιότητα με θετικές γνώμες αλλά και πολλά ερωτηματικά θα είναι αυτή του Θανάση Λύρου.

Το όνομα του Νίκου Μπαλαμπάνη που ακουγόταν μέχρι πρότινος φαίνεται να μην έχει ερείσματα στην κοινωνία του δήμου μας και πιθανόν να αποσυρθεί πριν καν ξεκινήσει η κούρσα της διεκδίκησης του δήμου.

Τελικά αυτό το έργο ποιός θα το πάρει;

Το έργο των τριών εκατομμυρίων για την κατασκευή ομβρίων στο Μεσολόγγι θα δοθεί στον δεύτερο του διαγωνισμού ή και αυτός δεν θα ξέρει τι χαρτιά κατέθεσε για να πάει στον τρίτο ώστε να στοιχίσει στον Δήμο σχεδόν 500.009€ περισσότερο; Το παρακολουθούμε; Μήπως πρέπει να επαναδημοπρατηθεί;

Τίποτα δεν κέρδισε ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Πραγματοποιήθηκε το συνέδριο Αθλητισμού στην Πάτρα πριν 2 ημέρες παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν σχεδόν όλοι οι δήμαρχοι Αιτωλοακαρνανίας. Όλοι οι δήμαρχοι κατέθεσαν στον Υφυπουργό τις προτάσεις για δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και την συντήρηση των παλαιών και όλοι κάτι κέρδισαν, εκτός από τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου που κέρδισε το απόλυτο 0.

Συγχαρητήρια κ. Λύρο για άλλη μια φορά βγάλατε ασπροπρόσωπο τον δήμο μας με τις δημιουργικές σας μη-προτάσεις

Χάθηκε το έργο της Οδού Ναυπάκτου

Το πολυδιαφημισμένο έργο της εισόδου της Ναυπάκτου τελικά χάθηκε. Ρωτάμε λοιπόν τους υπεύθυνους της δημοτικής αρχής ποιοί ήταν οι λόγοι που χάθηκε ένα τόσο μεγάλο έργο;

ΥΓ Αν και οι πληροφορίες μας λένε ότι πήγατε και ζητήσατε χρήματα από το ταμείο της περιφέρειας για να υλοποιήσετε ένα έργο του δήμου. Δηλαδή θέλετε να κάνετε μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα…

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Ποια είναι αυτή που εργάζεται και πληρώνεται από τοπικό μέσο της περιοχής μας αλλά καθημερινά την βρίσκεις στην Οδό Σταυροπούλου και είναι και λαλίστατη στα social media;

Οι πολίτες αναρωτιούνται πια βαφή είναι καλύτερη η Loreal ή η Kerastase; Την απάντηση μπορεί να δώσει μόνο ο παντογνώστης Ναπολέων που υπό την υψηλή επίβλεψη της Ιωσηφίνας έβαφε το μαλλί… Ας του πει κάποιος ότι το πρόβλημα είναι πιο κάτω!

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι διεργασίες για την ανάδειξη νομαρχιακών αλλά και τοπικών οργανώσεων στο χώρο του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ. Στο νομό μας τον πρώτο λόγο θα έχουν άτομα που στήριξαν τον νυν Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.

Τέλος

Καλό βραδάκι, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση