Κατέληξε ο καθηγητής Γιάννης Κυριόπουλος- Ήταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ κορωνοϊού

H επιβαρυμένη κατάσταση του ομότιμου καθηγητή Οικονομικών της Υγείας οδήγησε σε πολύ σοβαρή λοίμωξη και στη νοσηλεία του στον «Ευαγγελισμό»

Κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και πρώην κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), κ. Γιάννης Κυριόπουλος ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός διασωληνωμένος από το πρωί της Δευτέρας. Παρά τον πλήρη (τριπλό) εμβολιασμό του, η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του οδήγησε τάχιστα σε πολύ σοβαρή λοίμωξη.

Ο καθηγητής ο οποίος είχε μολυνθεί με κορωνοϊό και νοσούσε τα τελευταία δύο 24ωρα, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου διαγνώστηκε η σοβαρή λοίμωξη και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του. Από το Ιπποκράτειο διακομίστηκε στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό όπου υπήρχε διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ covid.

Πηγή:https://www.nafpaktianews.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%8c%cf%80%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση