ΝΔ: σενάριο για υποψηφιότητα του γιου του Δ. Σταμάτη στην Αιτωλοακαρνανία

Δεν είναι μυστικό πως στα κομματικά επιτελεία γίνονται οι πρώτες διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών. Είτε οι εκλογές  διεξαχθούν στο τέλος της κυβερνητικής θητείας είτε πρόωρα  είναι δεδομένο πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Άρχισε λοιπόν και η ονοματολογία για τις υποψηφιότητες και η Καθημερινή στη στήλη της «Θεωρείο» αναφέρεται σε διεργασίες που αφορούν τη λίστα Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας.

Επαναφέρει μάλιστα στο προσκήνιο το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Γιώργου Σταμάτη, γιού του πρώην βουλευτή και πρώην νομάρχη Δημήτρη Σταμάτη (και εγγόνου του πρώην βουλευτή και υπουργού Γιώργου Σταμάτη ). Πρόκειται για ένα σενάριο που διακινήθηκε και στο παρελθόν και διαψεύστηκε. Πλέον έχει πέσει εκ νέου στο τραπεζι των συζητήσεων.

Η Καθημερινή αναφέρει τα ακόλουθα:  

Λίγο πιο πάνω όμως, στην Αιτωλοακαρνανία, υπάρχει κίνηση. Ο πρώην υπουργός Σπ. Λιβανός και οι Κ. Καραγκούνης και Μ. Σαλμάς ως νυν βουλευτές έχουν το προβάδισμα. Ακούγεται ωστόσο και ένα όνομα για νέα υποψηφιότητα που δείχνει την ευρύτερη φιλοσοφία της Ν.Δ. ενόψει των επόμενων εκλογών: πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή Δ. Σταμάτη, ο οποίος είχε περάσει και από τους ΑΝΕΛ από τους οποίους αποχώρησε το 2012 και έπειτα μαζί με τον Χρ. Ζώη είχαν ιδρύσει την κίνηση «Νέα Μέρα». Εάν ο υιός Σταμάτης πολιτευτεί με τη Ν.Δ. σηματοδοτεί τον επαναπατρισμό και πιο λαϊκοδεξιών ψήφων καθώς η αρχική εκλογική του βάση θα είναι αυτή του πατρός του.

Πηγή:https://www.agrinionews.gr/nd-epanaferei-kathimerini-to-senario-tis-ypopsifiotitas-gioy-d-stamati-stin-aitoloakarnania/

Αφήστε μια απάντηση