Φάκελoι με σφαίρες σε 4 επιχειρηματίες – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές στην Πάτρα. Τέσσερις φάκελοι με περιεχόμενο από μια σφαίρα και παραλήπτες τέσσερα καταστήματα εστίασης στην περιοχή, έχουν κινητοποιήσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Η Γνώμη», οι τέσσερις φάκελοι δεν εστάλησαν ταχυδρομικά, αλλά φαίνεται ότι κάποιος είχε τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης ειδική «αποστολή» να τα αφήσει στα συγκεκριμένα καταστήματα, που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Οι φάκελοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν παραληφθεί από τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να… σκανάρουν πιθανά αποτυπώματα που έχουν αφήσει οι δράστες μαζί με σημείωμα, αγνώστου περιεχομένου, που φέρεται να υπήρχε στο εσωτερικό τους.

Ακόμη προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κίνητρα της συγκεκριμένης ενέργειας και τα πιθανά μηνύματα των αποστολέων προς τους παραλήπτες. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι φάκελοι αποτελούν προειδοποιητικά μηνύματα από «ομάδες γνωστών – αγνώστων» που επιχειρούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, ώστε οι επιχειρηματίες να υποκύψουν στις πιέσεις που θα ασκηθούν.

Από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων έχουν ληφθεί καταθέσεις, ενώ θα περάσει από… κόσκινο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές, ώστε οι Αρχές να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος για τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση