Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θετικός στον κορωνοϊό ο τραγουδιστής

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή της εμφάνισής του, που ήταν προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα – Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες live εμφανίσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής θα εμφανιζόταν την Κυριακή σε μία συναυλία του, ωστόσο μετά τη θετική του διάγνωση και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η εμφάνισή του αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε για την Κυριακή 8 Μαΐου.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Η προγραμματισμένη εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο VOX την Κυριακή 17 Απριλίου αναβάλλεται και μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, λόγω θετικής επιβεβαιωμένης διάγνωσης του στην Covid-19.

Δίνουμε ραντεβού για τη νέα εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο VOX την Κυριακή 8 Μαΐου!

Ο μεγάλος αριθμός θεατών που έχει αγοράσει ήδη εισιτήρια έχει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων ή μεταφοράς των εισιτηρίων στη νέα ημερομηνία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής παρουσίασε κάποια συμπτώματα γρίπης από χθες και το σελφ τεστ, που έκανε βγήκε θετικό. Στη συνέχεια, ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει έγκαιρα τους συνεργάτες του.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/life-style/article/1233516/mihalis-hatzigiannis-thetikos-ston-koronoio-o-tragoudistis/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1650028136

Αφήστε μια απάντηση