Της έκλεψαν φλάουτο αξίας 25.000 ευρώ και μετά από 5 χρόνια το βρήκε σε αγγελία στο Ίντερνετ!

Τον Δεκέμβριο του 2017 άγνωστοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο γνωστής σολίστ, στη Νεάπολη Εξαρχείων και της είχαν αρπάξει το χρυσό φλάουτο – Πώς η γυναίκα κατάφερε να το πάρει πίσω μετά από πέντε χρόνια

Γνωστή καθηγήτρια μουσικής κατάφερε να βρει μετά από πέντε χρόνια το κλεμμένο της χρυσό φλάουτο.

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2017 άγνωστοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο της γνωστής Σολίστ, στη Νεάπολη Εξαρχείων και εκτός των άλλων αντικειμένων είχαν αρπάξει και το χρυσό της φλάουτο αξίας 25.000 ευρώ.

Οι δράστες χωρίς να γνωρίζουν την αξία του μουσικού οργάνου το πέταξαν σε κάδο ανακύκλωσης όπου το εντόπισε το 2018 ένας υπάλληλος εταιρείας ανακύκλωσης, ο οποίος δεν γνώριζε την πραγματική αξία του χρυσού φλάουτου και αποφάσισε να το πουλήσει. Έτσι, το έβαλε σε αγγελία στο Ίντερνετ και δέχονταν προσφορές για την αγορά του.

Ένας γνωστός της καθηγήτριας μουσικής είδε την αγγελία και αναγνώρισε το κλεμμένο πνευστό όργανο. Κατόπιν, ενημέρωσε την καθηγήτρια μουσικής και αναγνώρισε και η ίδια το χρυσό φλάουτο με τα ασημένια πλήκτρα.

Η Σολίστ ενημέρωσε την Ασφάλεια Εξαρχείων, που εντόπισε τον 60χρονο πωλητή του φλάουτου, ο οποίος το παρέδωσε στους αξιωματικούς του Τμήματος.

Η μουσικός πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, και αφού έδειξε τα παραστατικά αγοράς, συγκινημένη έπιασε στα χέρια ξανά το αγαπημένο της μουσικό όργανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έστειλε και ευχαριστήρια επιστολή στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για την ανεύρεση του μουσικού της οργάνου.

Πηγή: ΕΡΤ

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση