Η AHEPA στις εορτές Εξόδου στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Το Μεσολόγγι και τις εορτές της Εξόδου τίμησε και φέτος η AHEPA, καθώς εκπροσωπώντας την AHEPA Hellas ο αθλητικός διευθυντής κος Βλαχογιάννης Αδάμ και το τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”, ο πρόεδρος κος Άγγελος Σταυρόπουλος, παραβρέθηκαν στους εορτασμούς της επετείου των 196 χρόνων από την Ηρωική Έξοδο, που διοργάνωσε ο Δήμος της Ιεράς Πόλεως. 

Το Σάββατο 16/4/2022 κατέθεσαν στεφάνι στον Κήπο των Ηρώων, ιεραρχικά αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων από τους Πρέσβεις των προσκεκλημένων χωρών, όπου τιμώμενη χώρα για φέτος ήταν η Ιταλία.

Να σημειωθεί ότι στον χώρο η AHEPA διατηρεί δικό της μνημείο, τιμώντας με τον τρόπο αυτό στο ελάχιστο τους ένδοξους αγωνιστές.

Εν συνεχεία παρευρέθηκανσε γεύμα με τις αντιπροσωπείες των ξένων χωρών όπου εκεί ο Αξιότιμος Δήμαρχος Κος Κωνσταντίνος Λύρος, τίμησε την AHEPA με αναμνηστικό δώρο στο τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”, που παρέλαβε ο πρόεδρός του  κος Σταυρόπουλος Άγγελος, ο οποίος και απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.    

Κοινή είναι η αντίληψη όλων ότι οι Μεσολογγίτες, με την ηρωική τους Έξοδο, έστειλαν ένα διαχρονικό και πανανθρώπινο μήνυμα αξιών όπως το αγωνιστικό φρόνημα, η δικαιοσύνη, η ισότητα και η ελευθερία.  


ΠΗΓΗ: ahepahellas.org

Αφήστε μια απάντηση