Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου: Δεν πήρε κεταμίνη από το διαδίκτυο η Ρούλα

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, την ουσία που οφείλεται ο θάνατος της Τζωρτζίνας.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «STAR», ότι η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου ως βασική ύποπτος για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν προμηθεύτηκε την κεταμίνη, από το διαδίκτυο, αλλά από κάπου αλλού χωρίς να αφήσει εύκολα ίχνη πίσω της. 

«Το γεγονός ότι έχουμε έναν θάνατο και ο θάνατος αυτός αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, όπως αυτή τη στιγμή που φέρεται ως κατηγορούμενη η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει μία προμελέτη, υπάρχει μία προετοιμασία και είναι θέματα που θα κριθούν από το δικαστήριο. Αν είναι έτσι όπως φαίνεται υπάρχει προμελέτη», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Η Πισπιρίγκου δεν προμηθεύτηκε την κεταμίνη από το διαδίκτυο

«Ομως έχουμε και κάποια άλλα θέματα. Στη διάρκεια του μήνα έκανε την αναζήτηση για την κεταμίνη, στις 15 είπε ο Μάνος Δασκαλάκης θέλω να χωρίσουμε και στις 17 του μήνα έχουμε τα υπόλοιπα. Η προμελέτη είναι δεδομένη, αν και εφόσον αποδειχθεί ενώπιον του ακροατηρίου ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται τελικά για τον θάνατο της 9χρονη Τζωρτζίνας. Δεν ξέρω κατά πόσον λειτουργούσε από μόνη της. Αυτός που θα έκανε ένα τέτοιο έγκλημα με μία ουσία, δεν θα έψαχνε αυτή την ουσία μέσα στο διαδίκτυο. Δεν θα την αγόραζε από το διαδίκτυο.», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος, για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο Κατερινόπουλος επισήμανε ότι, «προφανώς κάποιος θα έψαχνε μέσω διαδικτύου για να δει τι κάνει η κεταμίνη, τις παρενέργειες της, τι κακό μπορεί να κάνει, αλλά απο εκεί και πέρα θεωρώ ότι προμηθεύτηκε από αλλού αυτή την ουσία. Μην ξεχνάμε ότι πριν τρεις μέρες στην Εύβοια πιάστηκαν 300 κιλά κεταμίνης. Η οποία κεταμίνη θα όδευε προς τα στέκια των τοξικομανών. Αρα γιατί να πάει να αγοράσει μία τέτοια ουσία επίσημα με δίγραμμη συνταγή;».

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση