Τραγωδία στις Μικροθήβες: Σταμάτησε για να μιλήσει στο κινητό και σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα του

Τροχαίο δυστύχημα, με έναν νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Πρωτομαγιάς, στο ύψος των Μικροθηβών.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 59χρονος οδηγός ΙΧ από την Αθήνα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (1/5) πριν από τον κόμβο Μικροθηβών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 10:25, όταν ο 59χρονος σταμάτησε το ΙΧ του δεξιά του δρόμου 700 μέτρα πριν τον κόμβο Μικροθηβών. Ένα άλλο ΙΧ, με οδηγό 25χρονο υπήκοο Αλβανίας, που ακολουθούσε, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 59χρονος.

Όπως μεταδίδει το taxydromos.gr, o άτυχος άνδρας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη νεκρός. Η σύζυγός του είναι καλά στην υγεία της, όπως και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού.

Η Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητό του δεξιά της Εθνικής Οδού προκειμένου να κάνει τηλεφώνημα.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1308847/tragodia-stis-mikrothives-stamatise-gia-na-milisei-sto-kinito-kai-skotothike-mprosta-sti-gynaika-toy

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση