Ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ: Σταρακά – Κατερινόπουλος: Και οι δυο ή διαζευκτικό «ήτα»

Το ΠΑΣΟΚ οδεύει με περισσή αισιοδοξία για τις επόμενες εκλογές, καθώς η δημοσκοπική του άνοδος δεν φαίνεται να είναι χαλκευμένη, ενώ η πίεση που δέχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΣΥΡΙΖΑ, τον καθιστούν ρυθμιστή των εξελίξεων και της πιθανής συγκυβέρνησης, που ενδεχομένως να προκύψει μετά από την κάλπη της ενισχυμένης (!) αναλογικής.

Έτσι στο προθάλαμο του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ αν δεν δημιουργείται συνωστισμός, σίγουρα η κίνηση είναι μεγάλη. Στην Αιτωλοακαρνανία, παραδοσιακό «κάστρο» του Κινήματος, ο νέος πρόεδρος θέλει να δυναμώσει το ψηφοδέλτιο, παρά το γεγονός ότι ο Δ. Κωνσταντόπουλος εκπροσωπεί επαρκώς έως τώρα το κόμμα και το νομό, όπως δείχνουν οι επανεκλογές του. Οι πιο ηχηρές προσθήκες στο ψηφοδέλτιο μπορεί να είναι η Χριστινά Σταρακά και ο παλιός πολιτευτής του κόμματος Θανάσης Κατερινόπουλος, που έχει γνωρίσει ως απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ αδιανόητη αναγνωρισιμότητα μέσα από πιασάρικα πάνελς, που ειδικεύονται στις εγκληματολογικές αναλύσεις τηλεοπτικών όρων.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος φαίνεται ότι τελεί υπό σκέψη, καθώς έχει το πράσινο φως από τον πρόεδρο για να είναι υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία ή σε κάποια εκλογική περιφέρεια του Λεκανοπεδίου. Ωστόσο στην Αιτωλοακαρνανία κάποιοι εκτιμούν ότι δεν «χωρούν» και οι δύο νέες προσθήκες στο ψηφοδέλτιο, ενδεχομένως φοβούμενοι την αναγνωρισιμότητα και την αποδοχή του Θ. Κατερινόπουλου από μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μάλλον τους θέλει και τους δύο, ενδεχομένως να τους θέλει και ο Δ. Κωνσταντόπουλος ως συνυποψηφίους για να… «σπάσουν» οι ψήφοι, ωστόσο υπάρχουν αρκετά μηνύματα που βάζουν το διαζευκτικό «ήτα» ανάμεσα στη Χρ. Σταρακά και το Θ. Κατερινόπουλο.

Εφημερίδα Συνείδηση

ΠΗΓΗ: https://sinidisi.gr/pasok-staraka-katerinopoylos/

Αφήστε μια απάντηση