Κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Ιτούδης!

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται προ των πυλών της Φενέρμπαχτσε και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί η συμφωνία!

Ο Δημήτρης Ιτούδης αλλάζει κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα και από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – στον πάγκο της Φενέρπαχτσε!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η συμφωνία έκλεισε και απλά απομένει να ανακοινωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα μείνει άλλο στη Ρωσία, παρότι έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η κοινή του πορεία με την ΤΣΣΚΑ. Αλλωστε οι συνθήκες πλέον έχουν αλλάξει στη χώρα και είναι ίσως μονόδρομος και για τους δύο το διαζύγιο.

Η Φενέρμπαχτσε, που απέτυχε παταγωδώς και στη φετινή Euroleague , προσπαθεί να κάνει το δικό της νέο ξεκίνημα και βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση προπονητή. Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν εξ αρχής ο εκλεκτός της διοίκησης και πλέον η υπόθεση πήρε το δρόμο της. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο Ελληνας τεχνικός θα αναλάβει να κτίσει από το μηδέν τη Φενέρ, προκειμένου να την επαναφέρει στην ελίτ της EuroLeague.

Πηγή: SPORT24

Αφήστε μια απάντηση