Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας έχει ως εξής:

Το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με πρόσφατη υπουργική απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιό του με 2ετή θητεία θα απαρτίζεται από τα μέλη:


ΣΕΡΑΣΚΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη, πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης καιΔιοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Διοικητής στο Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ως Πρόεδρος του ΔιοικητικούΣυμβουλίου.

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Παναγιώτη, πτυχιούχος του Τμήματος Στελεχών Λογιστηρίου του Κ.Α.Τ.Ε.Ε. Ηρακλείου με αναγνώριση ισοτιμίας από το ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ, κάτοχος ΜεταπτυχιακούΤίτλου Ειδίκευσης στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ με αρμοδιότηταστην Α.Ο.Μ. «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”» ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΚΟΥΡΤΗ ΑΡΕΤΗ του Γεωργίου, Δικηγόρος ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την
ΞΕΥΓΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ανδρέα.

ΚΟΤΣΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ανδρέα, Δικηγόρος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΣΤΥΛΙΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Κωνσταντίνου, υπάλληλο Ε.Φ.Κ.Α.- ΤΥΜ Αγρινίου.

ΚΑΛΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αθανασίου, ελεύθερος επαγγελματίας ως τακτικό μέλος,
με αναπληρωτή του τον ΚΟΤΟΥΜΠΑ ΗΛΙΑ του Παύλου, ελεύθερο επαγγελματία.

ΡΩΣΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Βασιλείου, Επιμελητής Α’ Ορθοπεδικής ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπος των ιατρών με αναπληρωτή του τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΓΕΩΡΓΙΟ του Δημητρίου, ΕπιμελητήΑ’ Οφθαλμολογίας.

ΝΤΑΣΚΑΡΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου, υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Χημικών- Βιοχημικών- Βιολόγων με βαθμό Α’, ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπος των εργαζομένων- πλην ιατρών με αναπληρωτή της τον ΖΙΩΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Βασιλείου, υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ κλάδου Βοηθών Νοσηλευτικής.

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου, Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογίας,Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τουτον ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ του Αγγελή, Συντονιστή Δ/ντή Παιδιατρικής, Πρόεδροτου Επιστημονικού Συμβουλίου.

ΠΑΤΣΙΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικής –
Οικονομικής Υπηρεσίας του ΓΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ωςτακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Δημητρίου, Προϊστάμενο Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/ayto-einai-to-neo-dioikitiko-symvoylio-toy-genikoy-nosokomeioy-agrinioy/

Αφήστε μια απάντηση