Ο Εργολάβος 42

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Δίνει λύσεις στα προβλήματα του δήμου μας και όχι μόνο, ο Θανάσης Μαυρομμάτης

Ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Αιτωλοακαρνανία αλλά και ιδιαίτερα για τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου αποδεικνύεται ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Και Έργων ο κ. Θανάσης Μαυρομμάτης. Καθημερινά με προσωπικές του παρεμβάσεις υλοποιούνται μικρά αλλά και μεγάλα έργα τα οποία διευκολύνουν την ζωή των κατοίκων του νομού μας. Μερικές από αυτές τις παρεμβάσεις του Αντιπεριφερειάρχη είναι ο φωτισμός του επαρχιακού δρόμου που ενώνει την κατοχή με το Νεοχώρι. Η έναρξη της ανάπλασης του δρόμου της Τουρλίδας. Η προσωρινή γέφυρα που φτιάχνεται στον ποταμό Εύηνο για την διευκόλυνση των κατοίκων του Ευηνοχωρίου, Γαλατά και του Περιθωρίου και πολλές άλλες παρεμβάσεις στις οποίες έχει συμβάλει καταλυτικά δείχνοντας πόσο αγαπάει και προσπαθεί για το καλό αυτού του τόπου.

Είναι τελικά ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΣ ή όχι;

Ξεκίνησε μετά από μόλις τρία(3) χρόνια το έργο της ανακατασκευης των γηπέδων του δήμου μας. Στο γήπεδο Νεοχωρίου από όπου ξεκίνησαν οι εργασίες, παρευρέθηκε και ο “ανεξάρτητος” δημοτικός σύμβουλος Δ. Μπαλαμπάνης, προφανώς σαν εκπρόσωπος της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Καραπάνου όπου ήταν μέλος η οποία είχε φέρει την χρηματοδότηση του έργου.

Συγχαρητήρια κ. Λύρο για την υποβάθμιση του έργου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου

Τι γίνεται τελικά με την κατασκευή στο στίβο (ταρτάν) του ΔΑΚ Μεσολογγίου. Μάθαμε ότι οι διάδρομοι του στίβου αντί για 8 που προβλέπονταν στον αρχικό σχεδιασμό θα κατασκευαστούν τελικά έξι (6) διάδρομοι. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα του νομού να ΜΗΝ μπορούν να διεξαχθούν αγώνες παρά μόνο προπονήσεις.

Η Αδιαφορία της κ. Γούργαρη για τον χώρο του πρώην ΚΕΚ Νεοχωρίου δεν έχει όριο

Οι δημότες και οι επισκέπτες που παιρνάνε από την είσοδο του Νεοχωρίου αντικρίζουν μία μικρή ζούγκλα. Στο δημοτικό οικόπεδο που βρίσκεται το πρώην ΚΕΚ Νεοχωρίου τα χορτάρια και τα καλάμια έχουν καλύψει σχεδόν και το κτίριο το οποίο έχει γίνει άνδρο τοξικομανών και αλλοδαπών. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο Οινιάδων κ. Γούργαρη που παρόλο που το έχουμε ξανά αναφέρει από την στήλη μας δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος.

Μάλλον στο σημείο του πρώην ΚΕΚ δεν βγαίνουν καλές οι φωτογραφίες..

Ο πρώην δήμαρχος Νίκος Καραπάνος πήρε τον Άρη Αιτωλικού

Την ενασχόληση του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του δήμου μας ξεκίνησε ο πρώην δήμαρχος κ. Καραπάνος ο οποίος βοηθάει οικονομικά την ομάδα του Άρη Αιτωλικού και έχει τοποθετήσει αρκετούς συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Είναι αλήθεια ότι δεν πληρώθηκαν οι υπάλληλοι της δευαμ για να καλυφθεί το χρέος προς την Volterra και στην ΔΕΔΗΕ. Χρήματα υπάρχουν στα ταμεία του δήμου. Γιατί δεν κάνετε μία διευκόλυνση κ. Λύρο.

Εξωθεσμικες παρεμβάσεις γίνονται ώστε να μην ελέγχεται κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που το τελευταίο διάστημα οι παραβάσεις πάνε και έρχονται.

Η υποψήφια σύνεδρος που θέλει να είναι και υποψήφια βουλευτής δεν ξεπέρασε ούτε τους 35 ψήφους στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την κατάρτηση του ψηφοδελτίου στο Νομό και να προσθέσει νέα άτομα με όραμα και προοπτική για τον νομό μας.

Αυξάνονται οι υποψήφιοι που θέλουν να καταλάβουν την καρεκλα του δημαρχιακού θώκου. Με πρόσφατη δήλωση του ο Κώστας Δαουτίδης δηλώνει παρών στα δημοτικά δρώμενα.

Τέλος

Καλό βραδάκι, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή

Αφήστε μια απάντηση