Τέλος από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα η Γεωργία Μπόκα- Λέει πως θα επιδιώξει τη δικαίωσή της μέσω της δικαστικής οδού

Την παραίτησή της από τη θέση της αντιπροέδρου του “ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ” υπέβαλε την Παρασκευή η κυρία Γεωργία Μπόκα. Βραχύβια υπήρξε η θητεία της στη θέση αυτή.                                               

 Η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία αναφέρει χαρακτηριστικά πως υποβάλλει την παραίτησή της από τη θέση της αντιπροέδρου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ την οποία κατείχε από τις 6.10.2021 «για προσωπικούς λόγους και δη για τη συντονισμένη, ενορχηστρωμένη, κακόβουλη κατασυκοφάντησή μου, μέσω διαρροής σε εφημερίδες δημοσίων εγγράφων και προσωπικών δεδομένων». Όπως προσθέτει μάλιστα “μοναδικό μέλημα μου η δικαίωσή μου μέσω δικαστικής οδού…”.

Παράλληλα ενημερώνει ότι με τις “ακαθάριστες αμοιβές” της στις 3.000 ευρώ, το μηνιαίο καθαρό πληρωτέο ποσό που λαμβάνει είναι 1.842,70 ευρώ.

Το όλο θέμα έχει και την εσωκομματική του διάσταση καθώς η κ. Μπόκα ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία και το 2019, έχοντας έρθει δεύτερη επιλαχούσα με 9.193 ψήφους. Με πλούσια κομματική και συνδικαλιστική δάση, είχε διατελέσει παλαιότερα Νομαρχιακή Σύμβουλος και Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας καθώς και δημοτική σύμβουλος Αγρινίου.

Ο Σπ. Λιβανός που είχε εκλεγεί (τρίτος) βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία το 2019 και τον Αύγουστο του 2021 ανέλαβε στον ανασχηματισμό υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε, το περασμένο φθινόπωρο, στην τοποθέτησή της στη θέση της αντιπροέδρου στον “Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ” με τετραετή θητεία.  Κατά την κ. Μπόκα πάντως η θέση αυτή -από την οποία άλλωστε παραιτήθηκε- δεν της δημιουργεί κώλυμα για να είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής.

Με πληροφορίες από dimokratia.gr

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionews.gr/telos-ton-elgo-dimitra-georgia-mpoka-leei-pos-tha-epidioxei-ti-dikaiosi-tis-meso-tis-dikastikis-odoy/

Αφήστε μια απάντηση