Ο Εργολάβος 44

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Ο Θανάσης Μαυρομμάτης μιλάει με τα ΕΡΓΑ του και κινείται πάντα στο προσκήνιο και όχι παρασκήνιο

Ακολουθούμε την τακτική σαν ενημερωτικό site πριν γράψουμε κάτι να ρωτάμε όλες τις πλευρές και κάθε άρθρο μας να είναι εμπεριστατωμένο.


Μεγάλος ντόρος τις τελευταίες μέρες, κατευθυνόμενος κατά την προσωπική μας άποψη, για το δρόμο του Λούρου.


Μιλώντας με τις τεχνικές υπηρεσίες, μιλώντας με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, μιλώντας ακόμα και με αυτούς που διασπείραν τις ψευδείς ειδήσεις, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η εργολαβία όχι μόνο δεν κινδυνεύει αλλά έχει εκτελεσθεί και ένα ιδιαίτερα δύσκολο κομμάτι της, αυτό των εξυγιάνσεων του οδοστρώματος που όπως όλοι γνωρίζαμε, θύμιζε βομβαρδισμενο τοπίο.

Επίσης καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως κάποιοι χρησιμοποιούν την αγωνία και την ανυπομονησία του κόσμου για αυτό το μεγάλο έργο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

ΥΓ

Παιδιά όπως έχουμε ξαναγράψει ο Μαυρομμάτης ΔΕΝ κατεβαίνει για δήμαρχος, με το Φαρμάκη θα είναι πάλι. Αφήστε τον να δουλέψει. Εκτός κι αν σας ενοχλεί ότι αντί να μιλάει κάνει έργα.

Τελικά λειτουργεί το πλυντήριο των κάδων του δήμου κ. Λύρο;

Σημαντικό πρόβλημα υπάρχει στην πόλη του Μεσολογγίου και γενικότερα στον δήμο μας με την αποκομιδή των απορριμμάτων τα οποία μένουν για μέρες μέσα στους κάδους και με την αύξηση της θερμοκρασίας δημιουργούν μια αφόρητη κατάσταση, με έντονη δυσοσμία και όσο βαδίζουμε προς τους καλοκαιρινούς μηνες η δημόσια υγεία των δημοτών θα κινδυνεύει.

Πιο συγκεκριμένα στο κέντρο του Μεσολογγίου στην πλατεία Κένεντι οι κάδοι έχουν να πλυθούν μήνες και η δυσοσμία είναι αφόρητη με αποτέλεσμα οι πελάτες των καταστημάτων να μην μπορούν να καθίσουν στον χώρο των επιχειρήσεων παρά μόνο λίγα λεπτά και να τρέπονται σε φυγή.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Δήμαρχε;

Σε ανάρτηση που είδαμε στα social media στους προσωπικούς λογαριασμούς του κ. Δημάρχου παρατηρήσαμε ότι προσπαθείτε να οικειοποιηθειτε έργα της περιφέρειας πως είναι δικά σας.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια: τα έργα που διαφημίζεται είναι της περιφέρειας και σταμάτησε να παραπλανείται τους δημότες με τις αναρτήσεις σας.

Η Δημοτική Αρχή γύρισε την πλάτη στον Χαρίλαο Τρικούπη

Ο ομάδα της πόλης μας, ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν κατάφερε τελικά να ανέβει στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας του μπάσκετ παρόλο την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης, των φιλάθλων, των χορηγών και των παικτών.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και των πλέι οφ, η πρόεδρος κ. Μπελέκου ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα αλλά και όσους είχαν γυρίσει την πλάτη σε αυτή. Όπως η Δημοτική Αρχή Λύρου… Η οποία ήταν άφαντη όλη την χρονιά για την ομάδα μας.

Σε κακά χάλια η παραλία της Τουρλίδας

Το καλοκαίρι έφτασε και η δημοτική αρχή ως συνήθως τρέχει πίσω από τις εξελίξεις… Οι δημότες κατά εκατοντάδες επισκέπτονται την παραλία της Τουρλίδας η οποία βρίσκεται σε κακό χάλι εδώ και πολλούς μήνες.

Οι επισκέψεις αυτές θα αυξηθούν κατακόρυφα λόγω και του γνωστού προβλήματος της καθίζησης της γέφυρας του Ευήνου, όπου καθιστά αδύνατη την επικοινωνία με τις παραλίες του Κρυονερίου.

Πότε σκέφτεται η δημοτική αρχή να σουλουπωσει την παραλία της Τουρλίδας ώστε να υπάρχουν κάποιες υποδομές που να διευκολύνουν τους λουόμενους. (Ντουζιέρες, Ομπρέλες, Ξαπλώστρες)

Δημιουργική Ανατροπή “Για Τα Δικά Μας Παιδιά”

Μάθαμε ότι αύριο εκδικάζεται προσφυγή 20 ατόμων όπου έχουν προσληφθεί στο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για τις ανάγκες COVID.

Επίσης μάθαμε ότι κάποιος αντιδήμαρχος που θα εκπροσωπεί την δημοτική αρχή θα πάει ως μάρτυρας για να καταθέσει υπέρ τους.

Εμείς καθώς και οι δημότες έχουμε τις ίδιες απορίες…

  1. Πώς και με ποια κριτήρια έγινε η πρόσληψη τους;
  2. Ποιος θα τους πληρώνει εάν παραμείνουν στην θέση τους;
  3. Υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής που να στηρίζει την παρουσία του αντιδημάρχου στο δικαστήριο κόντρα στην υπουργική απόφαση του υπουργού εσωτερικών κ. Βορίδη που πολύ καλά γνωρίζετε τι λέει;

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας πούμε κ. Λύρο ότι για όσα λέγατε και κατηγορούσας την προηγούμενη δημοτική αρχή κάνετε τα ίδια και χειρότερα καθώς όπως φαίνεται θα έχετε την ίδια κατάληξη.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Ποιος συγγενείς αιρετού έχει χάσει το μέτρημα των συμβάσεων που έχει υπογράψει… Ρε παιδιά κάντε τον μόνιμο να τελειώνουμε..

Αντιδήμαρχος επανειλημμένα στέλνει ευχές σε ανθρώπους που έχουν αποβιώσει…. κ.Αντιδήμαρχε οι άνθρωποι αυτοί είναι συντοπίτες σας θα έπρεπε να το ξέρετε… Εκτός και αν εσείς ζείτε σε άλλη κοινωνία ή σε άλλη διάσταση… Τελικά δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο ο αντιδήμαρχος…

Μάθαμε πως υπάλληλοι του δήμου καθαρίζουν ιδιωτικές επιχειρήσεις… Πχ οινοποιείο

Το πουλάκι πέταξε, το κρουαζιερόπλοιο πήγε στην Ναύπακτο…. Το λιμάνι Μεσολογγίου είναι κλειστό….

Τελικά ο Νώντας δεν έφυγε ήταν και θα είναι εδώ… Σκέφτεται μόνο δημιουργικά….

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην γειτονιά της κ. Αντιδημάρχου από τα περισσευουμενα δέντρα συνεχίζει να υπάρχει ακόμη και σήμερα.. Αν και αργούν…. άντε και καλά Χριστούγεννα…

Τέλος

Καλό βραδάκι, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση