ΠΑΣΟΚ: οι φήμες θέλουν Κατσιφάρα υποψήφιο βουλευτή και πρόσωπο- έκπληξη για υποψήφιο περιφερειάρχη…

Ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας συνεχίζει να έχει έντονη παρουσία στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου, ως επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης.

Είναι ωστόσο γνωστές οι πληροφορίες πως για το μέλλον έχει άλλες στοχεύσεις και όχι στην περιφέρεια. Διακινήθηκε δηλαδή επίμονα πως η πρόθεση του είναι να διεκδικήσει τη δημαρχία της Πάτρας.  Εσχάτως όμως έχει υποχωρήσει και αυτό το σενάριο. Τώρα οι πληροφορίες θέλουν τον Κατσιφάρα να επιθυμεί να επιστρέψει στη Βουλή μέσω του ψηφοδελτίου Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα όμως φουντώνουν οι συζητήσεις για το πρόσωπο που θα διεκδικήσει τη Δυτική Ελλάδα για λογαριασμό της «προοδευτική παράταξης». Και οι φήμες συγκλίνουν στο όνομα του Μιχάλη Κατρίνη. Ο βουλευτής Ηλείας έχει σήμερα και τον σημαντικό ρόλο του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και θεωρείται στο κόμμα μια ιδανική επιλογή για τη μάχη της περιφέρειας. Δεν είναι όμως ακόμη βέβαιο πως  ο ίδιος έχει αυτή την πρόθεση.

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionews.gr/pasok-oi-fimes-theloyn-katsifara-ypopsifio-voyleyti-prosopo-ekplixi-ypopsifio-perifereiarchi/

Αφήστε μια απάντηση