ΝΟΜεσολογγίου:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ιστιοπλοϊκός αγώνας ‘‘ΒΑΣΙΛΑΔΙ 2022‘‘

Στις 4 και 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο θαλάσσιο χώρο της Τουρλίδας Μεσολογγίου, ο 2ος open διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας για σκάφη optimist & laser 4.7 με την ονομασία ΒΑΣΙΛΑΔΙ 2022. 

Σαράντα μικροί ιστιοπλόοι από ναυταθλητικά σωματεία της Πρέβεζας, Βόνιτσας, Λευκάδας, Αιγίου και Μεσολογγίου, αγωνίσθηκαν στον Ιστορικό θαλάσσιο χώρο μεταξύ Τουρλίδας και Βασιλαδιού.  

Την πρώτη μέρα οι καιρικές συνθήκες και η άπνοια δεν βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν ιστιοδρομίες αλλά τη δεύτερη ο Αίολος μας έκανε το χατίρι και οι μικροί ιστιοπλόοι αγωνίσθηκαν σε 4 ιστιοδρομίες.   

Τα επίσημα αποτελέσματα υπάρχουν στο site της ΕΙΟ www.racingrulesofsailing.org/documents/3955/event.  

 Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και συνοδοί δήλωσαν ευχαριστημένοι για το χώρο, την οργάνωση και το θαλάσσιο στίβο. Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς στο μέλλον σκοπεύουμε να  διοργανώσουμε μεγαλύτερα ιστιοπλοϊκά γεγονότα.  

Εκ μέρους του Ναυτικού ομίλου Μεσολογγίου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα ναυταθλητικά σωματεία που συμμετείχαν και μας τίμησαν με τη παρουσία τους, τους μικρούς αθλητές, τους προπονητές , τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους σε ένα δύσκολο Σάββατοκυριάκο, με προαγωγικές και εισαγωγικές εξετάσεις, την ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου, τον πρόεδρο της επιτροπής αγώνα Θεοδ.Καλογερή και τα μέλη της Αντ.Μπαρμπετα, Σπ.Αντωνίαδη και Αρη Σιμάκη  του ΙΟΠατρών για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξή τους. Με την παρουσία και εμπειρία τους μας έκαναν να νιώσουμε σιγουριά και να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την ουσιαστικά πρώτη επίσημη προσπάθεια διοργάνωσης αγώνων ιστιοπλοΐας τριγώνου. Φυσικά ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους παρακάτω χορηγούς μας που κάλυψαν μέρος των εξόδων της διοργάνωσης και αγοράς υλικών: ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ, ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΠ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΛΑΤΙΕΡΑ Bar RestaurantLOKKAL cafe, Ψαροταβέρνα ΤΟΥΡΛΙΔΑ, Intermed S.A. Eλληνική Βιομηχανία Φαρμάκων για την αντηλιακή προστασία των μικρών μας αθλητών  και τον κ.Νίκο Μενάγια για την παραχώρηση του πολυχώρου ’‘ΕΞΟΔΟΣ‘‘. 

Επόμενο ναυταθλητικό ραντεβού το Σ/K 18-19 Ιουνίου στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ανοικτής θάλασσας ‘‘ΘΥΣΙΑΣ‘‘ . 

Πληρ. εγγραφές για το τμήμα ιστιοπλοΐας τριγώνου : 6948044731 , [email protected]

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου 

Αφήστε μια απάντηση