Ο Εργολάβος 46

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Ο κ. Δ.Μπαλαμπάνης “λέει” δεν είναι με την δημοτική αρχή απλά “ΓΕΡΝΕΙ” προς τα εκεί

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, σε πηγαδάκι μεταξύ συμβούλων, ζητήθηκε από τον κ. Μπαλαμπάνη μιας και ανήκει “ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ” στην δημοτική ομάδα Λύρου και αφού ψηφίζει ότι καταθέτει η δημοτική αρχή, να παραιτηθεί από την θέση που κατέχει στην οικονομική επιτροπή, μιας και είναι θέση ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων.

Η απάντηση που έδωσε ο κ. Μπαλαμπάνης στους δημοτικούς συμβούλους ήταν: Εγώ δεν είμαι με την δημοτική αρχή απλά γέρνω προς τα εκεί και πριν αλεκτωρ λαλήσει 3 φορές μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και ψήφισε την πρόταση της δημοτικής αρχής.

Όπως λέει και μία παροιμία…. με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω

Που καταλήξαν τα μάρμαρα και οι γρανίτες που βγήκαν από την Κεντρική Πλατεία;

Τις ημέρες που ξεκίνησε το ξήλωμα στην κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη και συγκεκριμένα το μάρμαρο που υπήρχε πάνω στο συντριβάνι αλλά και στο σημείο που ενώνει την Χαρίλαου Τρικούπη με την Σπυρίδωνα Τρικούπη, τα μάρμαρα και οι γρανίτες ξηλώθηκαν με “χειρουργικές επεμβάσεις” ώστε να καταλήξουν στους γνωστούς άγνωστους που με διάφορα τεχνάσματα τα οικειοποιούνται.

Να ρωτήσουμε που έχουν καταλήξει αυτά τα υλικά; Κάποια μέρα όλα θα βγουν στο φως που νικάει το σκοτάδι και αυτή η μέρα δεν θα αργήσει..

Ο “Σουλτάνος” και ο Κακός ο “Λύκος”

Διαξιφισμοί και κόντρες υπήρξε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ του κ. Π. Παπαδόπουλου και του Δημάρχου.

Πάνο έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που λες αλλά έχεις και την ευθύνη που αυτός ο άνθρωπος είναι Δήμαρχος Μεσολογγίου.

Πάνο κάτι ακόμη η προηγούμενη δημοτική αρχή με το που έβηχε, έβγαινες στα “μανταλάκια” εδώ πάει η ανάθεση σε άλλο τόπο και εμείς περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις σου… Γιατί όπως εσύ τον έκανες κατά δήλωση σου “Δήμαρχο” μπορείς και να το ρήξεις! Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!

Παιδιά μην είδε κανένας τον “Αχιλλέα Μπέο” στο Μεσολόγγι;

Το επίσημο γεύμα που πραγματοποιήθηκε για τις εορτές εξόδου κόστισε στον δήμο 36.000 ευρώ. Ήταν μεγάλο το ποσό και από περιέργεια ρωτήσαμε να μάθουμε τι έφαγαν οι καλεσμένοι και πόσα άτομα παρευρέθηκαν.

Ο Δήμος δήλωσε πως ήταν 400 άτομα, οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν 250 και κάτω! Ο Δήμος δήλωσε πως έδωσε προσκλήσεις σε όλους τους Πρόεδρος Τοπικών Κοινοτήτων με συνοδό να παρευρεθούν, κάτι που είναι μεγάλο ψέμα! Αυτό που σας λέμε το επιβεβαιώνουν οι Πρόεδροι του Αγίου Θωμά, Αγίου Γεωργίου, Μουσούρων, Γουριάς, Μαστρο, Πεντάλοφο και Νεοχώρι….

Επίσης δηλώθηκε πως ήταν παρών στο γεύμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας με την συνοδεία του, ο Δήμαρχος Βόλου, ο γνωστός σε όλους κ. Αχιλλέας Μπέος με την συνοδεία του, ο οποίος δεν πέρασε ούτε απέξω από το Μεσολόγγι, εκείνες τις μέρες!

Τελικά πόσα άτομα ήταν σε αυτό γεύμα και τι έφαγαν; Μπορεί να μας πει κάποιος; Την αλήθεια!

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Μάθαμε το υπηρεσιακό αμάξι του δημάρχου “QASHQAI” θα αποτελέσει παρελθόν σύντομα! Έρχεται το “TIGUAN” . Αντί να αγοράσουμε απορριμματοφόρα, αγοράζουμε αμάξια για να κάνουμε βόλτες!

2 Τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου ζητούσε ο Δήμαρχος μετά την λήξη της συνεδρίασης, ώστε να υποβάλει μήνυση στους δημοτικούς συμβούλους που καταψήφισαν την πρόταση του δημάρχου για τον ΟΥΕ.. Αυτά έλεγε κ. Λύρος στους διαδρόμους του Δημαρχείου….

3 Τι έγινε τελικά με την νομιμοποίηση του κτιρίου των Αλυκών στην Τουρλίδα και του Εργοταξίου του δήμου; Ο γνωστός που ψηφίζει πάντα ΝΑΙ στο Αρ “152” εντάξει θα ξανά ψηφίσει, την πήρε την δουλειά… η κόρη!! Πληρώθηκε κιόλας!!!

4 Πριν λίγο καιρό στα social media του έσερνε τα εξ αμάξης.. Πριν κάποιες ημέρες συνέτρωγαν μαζί και ανταλλασαν ιδέες, στο λιμάνι… Το γύρισε το μπιφτέκι…

5 Τραπέζι έκαναν οι Καραπανικοί μέσω του Άρη Αιτωλικού στην Αστροβιτσα… Ο Κώστας Δαουτίδης έπαιξε εκτός έδρας στο Ευηνοχώρι… Οι ζυμώσεις συνεχίζονται…

6 Μπορεί να μας πει κάποιος που θα γίνουν οι φετινές εκδηλώσεις στο λιμάνι; Μιας και το θεατράκι δεν θα είναι έτοιμο ούτε τα Χριστούγεννα… Καλές οι συνεντεύξεις στο ΙΟΝΙΑΝ…

7 Κι’αλλη απευθείας ανάθεση του δημάρχου για την φιλοξενία δημοσιογράφων για το πανηγύρι του Αγίου Συμεών. Τα ερωτήματα είναι τα εξής: πόσοι δημοσιογράφοι θα παρευρεθούν; Πόσες διανυκτερεύσεις θα πραγματοποιηθούν; Διότι με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να μείνουν για αρκετές ημέρες στο HILTON..

8 Ποιός ελέγχει τα GPS για τα οχήματα του δήμου; Οι αρμόδιοι ή …..;

9 Υπάρχει αγροτικό όχημα του δήμου εγκαταλελειμμένο εδώ και ένα χρόνο περίπου σε κάποιο οικόπεδο… Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες… Για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί; Θα βρει τα χρήματα η αρμόδια αντιδήμαρχος για να το επισκευάσει ή θα μείνει εκεί εφόρου ζωής….;

10 Το περίπτερο μπήκε στη κεντρική πλατεία Μεσολογγίου για το σαφάρι μπαταριών.. Απών ήταν Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου από την λίστα… δεν κερδίσαμε κάτι;

Τέλος

Καλό μεσημεράκι και καλό Αη συμιό να έχουμε, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply