Τρίκαλα: Ο αστυνομικός σκύλος ξετρύπωσε χασισόδεντρα και κάνναβη

Ο δράστης καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια ύψους σχεδόν ενός μέτρου στο σπίτι του

Τα μυστικά που έκρυβε ένας Έλληνας ήρθαν στο φως, κατά την διάρκεια της έρευνας η οποία έγινε στην κατοικία του στα Τρίκαλα από τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών που είχαν φέρει μαζί τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αφού είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε κάνναβη στην πόλη.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο δεν δυσκολεύτηκε να βρει τα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 90 εκατοστών που καλλιεργούσε ο δράστης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στη συνέχεια ξετρύπωσε τρεις συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 72,2 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και μια ζυγαριά. Ο ένοικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Είχε μίνι χασισοφυτεία στου μπαλκόνι του

Αιφνιδιαστική έρευνα έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή των Καρδάμυλων στη Χίο, στο πλαίσιο της οποίας διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε στο μπαλκόνι του τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50, 20 και 10 εκατοστών. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, με την οποία τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1253425/trikala-o-astunomikos-skulos-xetrupose-hasisodedra-kai-kannavi/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1654981515

Αφήστε μια απάντηση