Βροχή συλλήψεων στο λιμάνι της Πάτρας!

Βροχή από συλλήψεις στο λιμάνι της Πάτρας από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ο 33χρονος ως οδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος, να κατέχει και επιδεικνύει για λογαριασμό του 36χρονου και της 25χρονης, ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας και τα προαναφερθέντα έγγραφα.

Ακόμη, στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, ηλικίας 50, 30, 36 και 32 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ο 50χρονος ως οδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος, να κατέχει και επιδεικνύει για λογαριασμό των υπολοίπων, ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα καθώς και κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα – απωλεσθέντα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας και τα προαναφερθέντα έγγραφα.

ΠΗΓΗ: https://patranews.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση