Απίστευτα πράγματα στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Ι Προπονητής έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΣ!

Όποιος έχει ασχοληθεί σοβαρά και  ελάχιστα με τον αθλητισμό γνωρίζει, ότι με βάση τους νόμους και κανονισμούς της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των Ομοσπονδιών, οι προπονητές δεν επιτρέπεται να είναι μέλη αθλητικού σωματείου ίδιου κλάδου άθλησης, και φυσικά ούτε κατά διάνοια να συμμετέχουν σε αρχαιρεσίες Ένωσης ή Αθλητικής Ομοσπονδίας καθώς τέτοιες υποψηφιότητες είναι “αυτοδίκαια άκυρες ” και παράνομες!

Στην Αιτωλοακαρνανία  όμως κάποιοι ζουν στον δικό τους κόσμο και δυστυχώς θα το ζήσουμε και αυτό….

Ο εκλεκτός του Παναιτωλικού και του κ.Μπελεβώνη για την προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  κ. Παναγιώτης Ταγκαλος , διπλωματούχος προπονητής , κατέθεσε αίτηση για την εκλογές που έχουν προκηρυχθεί για την Παρασκευή 17/06 , διεκδικώντας να πάρει τα ηνία της Ένωσης μετά από 12 χρόνια προεδρίας του κ.Τάκη Παπαχρήστου.

 Κάτι που είναι και αδύνατο αλλά και αφύσικο να γίνει με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα. Εάν βέβαια θέλουμε να μιλάμε για κανονικότητα και σωστή εκλογική διαδικασία. Διότι οι άνθρωποι παντελώς άσχετοι και επικίνδυνοι προφανώς και θα έχουν στο μυαλό τους κάτι άλλο….

Ίσως μετά από 4 χρόνια εάν «κουραστεί» (είναι αρκετά νέος για κάτι τέτοιο) οκ. Παπαχρήστος και φυσικά διαβάσουν και μάθουν τους νόμους του κράτους και του αθλητισμού να δοκιμάσουν ξανά…, και ξανά…, και ξανά…!

Κύριε Τάγκαλε δεν ήξερες δεν ρώταγες;

Εκτός και αν οι υποστηρικτές σου άλλα σου είπαν και άλλα κατάλαβες…

Πηγή: pamebala.gr

Αφήστε μια απάντηση