Διάσπαρτες χασισοφυτείες εντοπίστηκαν στο Μυλοπόταμο – Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με ισχυρές επίγειες δυνάμεις αλλά και από αέρος με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έγινε το πρωί της Τρίτης στο Μυλοπόταμο, από αέρος με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ καθώς και με ισχυρές επίγειες δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν διάσπαρτες χασισοφυτείες, με 350-400 περίπου δενδρύλλια αλλά και μικρές των 100-150-80 δενδρυλλίων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο περιθώριο της επιχείρησης έγιναν και συλλήψεις, μετά από έρευνες σε χώρους υπόπτων, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ευρήματα που να τους συνδέουν με τις εντοπισμένες φυτείες. 

Παράλληλα έγιναν κάποιες έρευνες -στο πλαίσιο της επιχείρησης- σε υπόπτους και εντοπίστηκαν όπλα καθώς και κυπελλάκια με σπόρους χασίς.

Να σημειωθεί, ότι το ελικόπτερο της Αστυνομίας παράλληλα με την επιχείρηση “πέταξε” και πάνω από το χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου, όπου σημειώθηκε το φονικό με θύμα τον 22χρονο Κώστα Χαριτάκη. Άλλωστε στην περιοχή τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς το κλίμα είναι τεταμένο εξαιτίας του τραγικού περιστατικού.

ΠΗΓΗ: https://www.cretalive.gr/kriti/diaspartes-hasisofyteies-entopistikan-sto-mylopotamo?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1655223718

Αφήστε μια απάντηση