Γιωτόπουλος: Πήρε άδεια ο «Λάμπρος» της «17 Νοέμβρη»;

Σε μια αποκάλυψη προχωρά σήμερα η στήλη Inside Stories του OT.gr. Αναφέρεται στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, τον κατά πολλούς ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Γράφει χαρακτηριστικά:

Μια ιστορία θα σας πώς σήμερα, αποκλειστική και άκρως ενδιαφέρουσα. Τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο τον θυμάστε ή τον ξεχάσατε;

Ο «Λάμπρος» της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια για ηθική αυτουργία σε 17 δολοφονίες, ληστείες κλπ.

Γεννημένος το 1944 ο Γιωτόπουλος, είναι πλέον 78 ετών και από το 2002 που συνελήφθη, βρίσκεται σε ένα κελί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Γιωτόπουλος, λοιπόν, δεν έχει πάρει ούτε μια μέρα άδεια και δεν έχει βγει από τη φυλακή ποτέ. Από εκεί, μάλιστα, ολοκλήρωσε το 2021 και το διδακτορικό του στις επιστήμες των Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού.

Ήσυχος, χωρίς να κάνει ποτέ φασαρίες, ασχολήθηκε πολύ με το διάβασμα αλλά και δεν ζήτησε ποτέ άδεια.

Σας αποκαλύπτουμε, λοιπόν, ότι πριν από μερικές ημέρες συζητήθηκε στο αρμόδιο συμβούλιο και δόθηκε το πράσινο φως για χορήγηση άδειας στον «Λάμπρο» ενώ του απονεμήθηκε και… εύφημος μνεία για τα επιτεύγματά του στα γράμματα.

ΠΗΓΗ: https://www.tovima.gr/2022/06/16/society/giotopoulos-pire-adeia-o-lampros-tis-17-noemvri/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση