Κλεμμένα Μπεκ και Βάνες Βρήκαν οι Άνδρες του Τμήματος Αιτωλικού (φώτο)

Έπειτα από πληροφορίες που είχαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού για συγκεκριμένο όχημα ιδιοκτησίας Ρομά που διέπραττε κλοπές σε αποθήκες, χωράφια της περιοχής του Αιτωλικού και των Οινιαδών.

Σήμερα το εντόπισαν και το έθεσαν υπό παρακολούθηση και το είδαν να πηγαίνει στην ανακύκλωση που βρίσκεται πλησίον της περιοχής φοινικιά. Το όχημα εισήλθε στο χώρο της ανακύκλωσης αλλά μόλις έγιναν αντιληπτοί οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού από τους Ρομά τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο όπου μέσα βρίσκονταν 32 βάνες πιθανότατα κλεμμένες αξίας πάνω από 5000 ευρώ.

Ο υιός του ιδιοκτήτη της ανακύκλωσης όπου βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο χώρο και έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και άλλα κομμάτια από βάνες και μερικά μπεκ, πιθανόν να είναι και αυτά κλεμμένα.

Η αστυνομία αναζητεί τους ιδιοκτήτες του οχήματος των Ρομά οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί καθώς και ο υιός του ιδιοκτήτη της ανακύκλωσης πηγαίνει κατηγορούμενος στα όρια του αυτοφώρου για αποδοχή προϊόντος κλοπής.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ Αιτωλικού

Αφήστε μια απάντηση