4ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το οργανωτικό κομμάτι του 4ου Διεθνούς Τουρνουά Πετοσφαίρισης Κορασίδων που θα γίνει στη Ναύπακτο 24-26 Ιουνίου 2022. Το σύνολο των ομάδων έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του και έχει αποστείλει τις οριστικές λίστες των συμμετεχόντων αθλητριών, το πρόγραμμα έχει καταρτιστεί και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν οι αγώνες που διοργανώνουν από κοινού η Ομόνοια Ναυπάκτου, το Lepanto Beach Hotel, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Για μια ακόμα χρονιά η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου.

Η διοργάνωση φιλοξενεί φέτος 8 ομάδες, όπως και στο τελευταίο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το 2019 καθώς μεσολάβησαν δύο χρονιές COVID που δεν επέτρεψαν να γίνουν τέτοιου είδους αγώνες.

Για μια ακόμα χρονιά θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Ναυπάκτου η Ιταλική ASD Pallavollo Roccalumera από την Σικελία και συγκεκριμένα από την περιοχή της Μεσίνας. Τις συμμετοχές συμπληρώνουν ο Σπαρτιατικός ΓΣ, ο ΔΑΣ Δραπετσώνας, η ΓΕ Ναυπλίου, ο ΑΣΠ Γλυφάδας, ο Τελαμώνας Σαλαμίνας και φυσικά η διοργανώτρια Ομόνοια Ναυπάκτου.  

Οι αποστολές καταστρώνουν τα πλάνα τους και μένει σε θεατές και ενδιαφερομένους να τα δουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να εξελίσσονται. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου το τριήμερο 24-26 Ιουνίου σε συνεχόμενα παιχνίδια που θα ξεκινούν από τη 1 το μεσημέρι και θα ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ.

Χορηγός στη φετινή προσπάθεια των διοργανωτών είναι η ΝΕΑ ΟΔΟΣ και η εταιρεία επιτραπέζιων νερών ΔΡΟΣΟΣ.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση