Ξηρόκαμπος Αρχ. Ολυμπίας: Δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει άλλο το χαμό του παιδιού του και κρεμάστηκε…

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία… Το patranews έγραψε χθες για τον ηλικιωμένο που βρέθηκε κρεμασμένος στον Ξηρόκαμπο Αρχαίας Ολυμπίας, στην αποθήκη του σπιτιού του. Οπως φαίνεται, ο 84χρονος κρεμάστηκε με σκοινί στην οικία που διέμενε γιατί δεν άντεχε άλλο τον καημό από το χαμό του παιδιού του…

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια και μετά τον θάνατο του γιου του από την επάρατη νόσο, η ψυχολογία του είχε πέσει σημαντικά.

Ο συγγενικός του κύκλος προσπαθούσε να τον στηρίζει και φρόντιζε ώστε να είναι καλά, ωστόσο ο 84χρονος έδειχνε πως μετά από την τραγική αυτή απώλεια είχε χάσει την όρεξή του για ζωή.

Η απόφασή του ωστόσο να επιλέξει να φύγει με αυτόν τον τρόπο, ήταν κάτι αναπάντεχο…

Να σημειωθεί πως στο σημείο βρέθηκαν άμεσα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ενώ την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε το Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας.

ΠΗΓΗ: https://patranews.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/%ce%be%ce%b7%cf%81%cf%8c%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%81%cf%87-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b5/

Αφήστε μια απάντηση