Αστυνομικοί μάζευαν μπράβους στη Μύκονο από μαγαζιά πολυτελείας!

Χαμός στη Μύκονο. Αστυνομικοί οπλισμένοι σαν αστακοί επιχείρησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έφοδο σε γνωστά μαγαζιά στα Ματογιάννια, στη Μύκονο, προσάγοντας με χειροπέδες πισθάγκωνα υπαλλήλους νυχτερινών μαγαζιών που εργάζονταν στην υποδοχή. Μπράβους δηλαδή!

Οι κακές γλώσσες λένε πως το τελευταίο διάστημα έγιναν μεταθέσεις αστυνομικών που ήταν στα μέσα και στα έξω κι έτσι οι μπράβοι δεν είχαν από μέσα πληροφόρηση!!!

Η έφοδος των Αρχών είχε ως στόχο την προσαγωγή ατόμων που απασχολούνται παράνομα στη φύλαξη των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, ωστόσο ορισμένα από τα άτομα που προσήχθησαν, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των εν λόγω επιχειρήσεων, εργάζονται νόμιμα.

Η επιχείρηση των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των μπράβων που λυμαίνονται το νησί, έγινε μετά τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου με σιδερόβεργα από σωματώδη άνδρα αγνώστων στοιχείων που παραμένει ασύλληπτος πάρα το γεγονός ότι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο με το επεισόδιο του ξυλοδαρμού.

ΠΗΓΗ: https://patrainews.gr/ellada/%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%85%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%cf%8d%ce%ba/

Αφήστε μια απάντηση