Ο Εργολάβος 48

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Πετυχημένος επιχειρηματίας… Δεν το λες!

κ. Λύρο είστε τόσο επιτυχημένος επιχειρηματίας, όπως παντού ισχυρίζεστε, που δηλώσατε μόνο 7.891€ έσοδα από την επαγγελματική σας δραστηριότητα (σελ2/17 Πόθεν Έσχες) οριακά κάτω από το αφορολόγητο όριο. Απορούμε πως τα βγάζετε πέρα με τόσο λίγα έσοδα από το επάγγελμά σας.

ΥΓ

Πετυχημένος επιχειρηματίας δεν το λες… Με 7891 ευρώ ετησίως δηλαδή 657 ευρώ μηνιαία… Εσείς κ. Λύρο μετά την λήξη της θητείας και όταν δεν θα παίρνετε τον μισθό του δημάρχου… ίσως αποκτήσετε και οικονομικό πρόβλημα ως “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ”

Τελικά πόσο θα στοιχίσει το έργο της Τουρλίδας;

κ. Δήμαρχε στις 14/6/2022 υπογράψατε την σύμβαση του έργου της Τουρλίδας και στις 23/06/2022 φέρνετε προς έγκριση τον ΑΠΕ με νέες τιμές και πλήρη ανάλωση των απρόβλεπτων;

Ένας ΑΠΕ που σας διαβιβάστηκε στις 21/06/2022, μια εβδομάδα μόλις μετά την έναρξη των εργασιών.

Μπορείτε να μας πείτε αν η μελέτη που εκπόνησατε μετά από 8 μήνες από την θεομηνία και εγκρινατε εσείς ο ίδιος ήταν τόσο λάθος ή συμβαίνει κάτι άλλο;


Μήπως έπρεπε να απορροφηθεί όλο το ποσό της Σύμβασης; Ποιες είναι οι εργασίες των νέων τιμών-εργασιων που δεν είχατε προβλέψει;


Σας ρωτάμε μιας και το έργο είναι στην αρχή εάν χρειαστουν περαιτέρω ποσοτητες και άλλες νέες τιμές-εργασιες, πως θα τις καλύψετε; Μήπως ετοιμάζεται συμπληρωματική σύμβαση;

Βαίνομεν προς Εκλογάς

Όπως όλα τα σημάδια δείχνουν, βαίνομεν προς εκλογάς που μάλλον θα πραγματοποιηθούν στις 2 Οκτώβρη, όλοι οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων ξεχύθηκαν σε γιορτές και πανηγύρια.

Οι νέοι υποψήφιοι προσπαθούν να ανοίξουν τον κύκλο γνωριμιών τους και να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψήφους από το εκλογικό κοινό του κομματος τους.

Στην Νέα Δημοκρατία 4 είναι οι δυνατοί διεκδικητές των βουλευτικών εδρών του νόμου που θα λάβει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και αυτοί είναι αλφαβητικά: Καραγκούνης Κωνσταντίνος, Λιβανός Σπήλιος, Παπαθανάσης Θανάσης και Σαλμάς Μάριος.

Στον Σύριζα 4 είναι οι δυνατοί υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τις έδρες που θα λάβει το κόμμα του Σύριζα και αυτοί είναι αλφαβητικά: Βαρεμένος Γεώργιος, Καραγκούνης Σταύρος, Θεοδωράκης Γρηγόριος και Μωραΐτης Θάνος.

Στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής που προσπαθεί να ανεβάσει τα ποσοστά του και να διεκδικήσει δεύτερη έδρα στο Νομό, οι δυνατές υποψηφιότητες είναι αλφαβητικά: Γάκης Ευάγγελος, Κιτσάκη Αικατερίνη, Κωνσταντόπουλος Δημήτριος και Σταρακά Χριστίνα.

Αντιδήμαρχος απαγορεύει στα παιδιά να παίζουν στην πλατεία

Αντιδήμαρχος επισκέφθηκε την πλατεία Ακακίας Κορδόση και έκανε παρατηρήσεις στα παιδάκια που έπαιζαν,τους είπε ότι απαγορεύεται να παίζουν στη συγκεκριμένη πλατεία και αν θέλουν να πάνε να παίξουν στο δημοτικό σχολείο που βρίσκεται δίπλα .
Απλώς δεν τους είπε ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη και θα αναγκαστούν να πηδάνε από τη Μάντρα με κίνδυνο να τραυματιστούν τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε στο Μεσολόγγι

Με πατέντα ο φωτισμός στην Πλατεία Γουριάς

Χωρίς φωτισμό επί μήνες είχε μείνει η πλατεία της Γουριάς και η δημοτική αρχή αδιαφορούσε, αναγκάζοντας τους καταστηματάρχες αλλά και τους κατοίκους να προβούν στην κατασκευή πατέντας ώστε να υπάρξει φωτισμός στην πλατεία που δε λίγες ημέρες θα παίρνατε και θα φωτογραφίζεστε.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Σε οδηγό ταξί των Οινιαδών τάζει δρομολόγια πρόεδρος νομικού προσώπου χωρίς απόφαση από το Δ.Σ. Μπράβο πρόεδρε το πας καλά…

2 Δύο αναθέσεις είναι στα σκαριά που βολεύουν πρόεδρο ομάδας… Μήπως υπάρχει υπόγειος δίαυλος επικοινωνίας με την οδό Σταυροπούλου. Σε λίγο θα γελάνε και τα τσιμέντα μαζί σας….

3 Νομικό πρόσωπο πληρώνει για να φτιαχτούν αυτοκίνητα του δήμου και όχι τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας του… Υπάρχει κάποιο νταραβέρι κ. Πρόεδρε;

4 Συγκέντρωση για τα δημοτικά δρώμενα γίνεται σήμερα στις 8 μ.μ. Πάνο από εσένα εξαρτάται αν θα συσπειρώσεις τον κόσμο δίπλα σου. Τα αυτοδιοικητικά τα γνωρίζεις πάρα πολύ καλά. Κάνε σωστή αντιπολίτευση στην αποτυχημένη δημοτική αρχή και όλα καλά θα πάνε.

5 Μετά από πληροφορίες που διέρρευσαν για τα ονόματα που θα καταρτησουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο νομό μας. Η Χριστίνα Σταρακά φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο στο να καταλάβει την βουλευτική έδρα που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία.

6 Εάν σου αρέσει “ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ”…. Εάν όχι σε άλλη βάφτιση…

7 Βρε “ΠΑΓΚΑΚΙΑ” που προσπαθείς με διάφορους τρόπους να βγεις από την αφάνεια. Έχεις άποψη επί παντός επιστητού; Τι θα γίνει με εσένα; Ακόμα τα ΠΑΓΚΑΚΙΑ γράφουν το όνομα σου…..

8 Την δομή την φτιάξατε… Η κολλητή έγινε προϊσταμένη… Έχει τα προσόντα; Έχει παρθεί απόφαση Δ.Σ.;

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση