Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις φυλακές Κορυδαλλού κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε κλιμάκιο από το Ανθρωποκτονιών προκειμένου να επιδώσουν την την κλήτευση στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους των παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Εντός της ημέρας αναμένεται στο επισκεπτήριο ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος για να συζητήσουν τις κινήσεις τους. Το πιθανότερο είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου να απολογηθεί με υπόμνημα.

Στο δημοσίευμα του newsbeast σημειώνεται ότι η προφυλακισμένη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα καλείται για δώσει εξηγήσεις ως η μοναδική ύποπτη στις υποθέσεις των θανάτων της 3χρονης Μαλένας και της μόλις έξι μηνών Ίριδας.

Οι δυο αρμόδιοι εισαγγελείς, οι οποίοι διέταξαν την έρευνα για τα αίτια θανάτου των δυο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, διαβίβασαν χθες παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ζητώντας να λάβουν ανωμοτί κατάθεση από την ήδη προφυλακισμένη για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιμένει ότι προσπαθούν να της φορτώσουν τους θανάτους των 2 παιδιών
Η μητέρα επιμένει στον ισχυρισμό ότι προσπαθούν να της «φορτώσουν» τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, όπως δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να είναι σε έντονη ανησυχία ειδικά μετά την έκδοση του πορίσματος ωστόσο συνεχίζει να υποστηρίζει ότι «δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά». «Τα λόγια της είναι αυτά που έχω πει εξαρχής ότι “προσπαθούν να της φορτώσουν και τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας”» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της. Η ανησυχία της αφορά στη σκιαγράφηση της προσωπικότητάς της ως ένα πρόσωπο που, σύμφωνα με τον δικηγόρο της «δικάζεται καθημερινά».

Δεν υπήρξε ωστόσο, όπως επισήμανε, υπόνοια από μεριάς της ότι το έχει κάνει κάποιος άλλος. «Πρέπει να ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το πόρισμα για να δούμε τι άλλαξε μετά από τρία και 1,5 χρόνο αντίστοιχα και να δούμε πως ξαφνικά κάποια παθολογικά αίτια μετατράπηκαν σε εγκληματικές ενέργειες» συμπλήρωσε. «Το σημαντικό που αλλάζει τα δεδομένα εμάς είναι ότι από σήμερα θα έχουμε πρόσβαση στα έγγραφα της δικογραφίας τα οποία χρειαζόμαστε χρόνο να τα μελετήσουμε» σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς για την κλήση για ανωμοτί κατάθεση από πλευράς της, ο δικηγόρος της τόνισε αυτή μπορεί να γίνει μέσω απολογητικού υπομνήματος για να βοηθηθεί χρονικά η διαδικασία αλλά αυτό δεν αποκλείει όπως να της υποβληθούν ερωτήσεις.

Όσον αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Παπαδόπουλος μετέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει καμία επαφή μαζί του. «Η ίδια είπε ότι έχει απόλυτη ανάγκη την ηθική στήριξη τουλάχιστον από τον σύζυγό της. ”Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά”. Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της’‘ είναι τα λόγια της» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Τέλος, ερωτηθείς αν ο ίδιος έχει δει τη Ρούλα Πισπιρίγκου να «σπάει» απάντησε «πολλές φορές» ενώ είπε ότι παραμένει σε απομόνωση στη φυλακή.

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/royla-pispirigkoy-fylakes-korydalloy/

Αφήστε μια απάντηση