Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παραπονέθηκε για πόνους στην καρδιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μεταφέρθηκε γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος παραπονέθηκε για πόνους στην καρδιά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τον Κορυδαλλό όπου βρίσκεται φυλακισμένος.

Σύμφωνα με το Dnews, ο ίδιος δήλωσε πως έχει πόνους οι οποίοι σχετίζονται με την καρδιά, και στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκε από τους γιατρούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να υπέστη ένα ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης υπενθυμίζεται οτι δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, πράξεις για τις οποίες τον κατήγγειλαν τρεις συνάδελφοι του που κατέθεσαν στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας ότι ο καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε την θέση ισχύος που είχε ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και θιασάρχης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, ο ηθοποιός φέρεται να βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014. Σε δύο από τις περιπτώσεις οι πράξεις τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν εκεί οι συνάδελφοι του, ενώ στην τρίτη περίπτωση επιχείρησε να βιάσει την ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη τότε, παθούσα.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησής του.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου επιφανούς ηθοποιού είχε αντιταχθεί στο αίτημα των δύο ηθοποιών να καταθέσουν κεκλεισμένων των θυρών, πλην όμως το δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα τους.

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/ektaktos-nosokomeio-petros-filippidis/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply