Ο Εργολάβος 49

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Λύσεις στην πυροπροστασία του δήμου δίνει ο Θανάσης Μαυρομμάτης

Αντιπυρική ζώνη από τον Άγιο Συμεών μέχρι τον Άγιο Γεώργιο Χούνιστα δημιούργησαν τα μηχανήματα της περιφέρειας μετά από αίτημα του Προέδρου Τ.Κ. Αγίου Θωμά κ. Γιάννη Πασπαλιάρη προς τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων κ. Θανάση Μαυρομμάτη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης άμεσα ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα και έστειλε τα μηχανήματα της περιφέρειας ώστε να ανοιχτούν οι αντιπυρικές ζώνες, κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν το έχει κάνει.

Η Δημοτική Αρχή πανηγυρίζει με τα αυτονόητα…

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι φέτος προσελήφθησαν δύο ναυαγοσώστες, ένας για την παραλία της Τουρλίδας και ένας για την παραλία του Λούρου.

Σύμφωνα με την νομοθεσία στην παραλία της Τουρλίδας θα έπρεπε να είναι δύο ναυαγοσώστες και στην παραλία του Λούρου τρεις. Σταματήστε να πανηγυρίζετε γιατί εν μέρει κάνετε τα αυτονόητα, γι’αυτα που οι δημότες σας ψήφισαν και είστε στο τιμόνι της δημοτικής αρχής εδώ και τρία χρόνια

Κύριοι της δημοτικής αρχής καλες είναι οι φωτογραφίες και οι πανηγυρισμοί για το ότι κάτι κάνετε… έστω και ημιτελείς, πείτε όμως πόσα είναι τα χρήματα από τα πρόστιμα που έχει δεχθεί ο δήμος μας για τα αυτονόητα που δεν πράξατε τα τρία προηγούμενα χρόνια και θα πληρωθούν από χρήματα των δημοτών…

Υπηρεσιακά οχήματα παρκαρισμένα σε αυλές

Αυτό που συμβαίνει στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου αλλά και στα νομικά πρόσωπα ξεπερνάει κάθε όριο. Αυτοκίνητα του δήμου χρησιμοποιούνται από τους αιρετούς όλο το 24ωρο εκτός από θέματα που αφορούν τον δήμο, χρησιμοποιούνται και για προσωπικές υποθέσεις.

Αυτό όμως που συμβαίνει σε νομικό πρόσωπο του δήμου όπου υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο στο σπίτι του, το παρκάρει στην αυλή του και το απόγευμα πάει βόλτα την οικογένεια έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία.

Περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο που είναι και Πρόεδρος στο νομικό πρόσωπο να μας πει κατά πόσο είναι νόμιμο και ηθικό αυτό που συμβαίνει και αν θα συνεχιστεί…

Δημοτικός φωτισμός με WiFi;

Έπειτα από ενοχλήσεις φίλων και ψηφοφόρων σε αιρετούς τοποθετήθηκαν φωτιστικά σε κολώνες που είναι πλησίον των οικείων τους στην περιοχή του Αγίου Θωμά.

Μετά από έναν χρόνο από την τοποθέτηση τους έχουμε διαπιστώσει ότι τα φωτιστικά δεν έχουν συνδεθεί ακόμη με το ρεύμα.

Εδώ τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν κ. αντιδήμαρχε που τα τοποθετήσατε: ή μπήκαν για διακοσμητικούς λόγους ή για να κοροϊδέψετε – παραπλανήσετε τους δημότες ή το Μεσολόγγι είναι τόσο μπροστά που έχει αποκτήσει δημοτικό φωτισμό που λειτουργεί με WiFi.

Αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για το Αιτωλικό

Άλλο ένα μεγάλο έργο της δημοτικής αρχής Λύρου πραγματοποιήθηκε στον σταθμό Αιτωλικού. Πριν λίγο καιρό τοποθετήθηκαν σωλήνες ύδρευσης και πριν περάσει καλά καλά ένας χρόνος άρχισαν να ανοίγουν τρύπες μέσα στον δρόμο, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τους οδηγούς των οχημάτων αλλά και τους πεζούς.

Βέβαια ο αντιδήμαρχος Αιτωλικού αλλά και η Πρόεδρος της Τ.Κ. το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να φωτογραφίζονται σε διάφορες εκδηλώσεις και όχι πως θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στο Αιτωλικό.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 κ. Πρόεδρε της Κοινωφελούς τελικά το τιμολόγιο για τα αρνιά κόπηκε; Πόσο πήγε το κιλό; Εμείς θα περιμένουμε να το δούμε στη διαύγεια…. Σωστό….

2 Σε δικό της κόσμο ζει αντιδήμαρχος η οποία συστήθηκε σε εκδήλωση με στέλεχος της ΝΑΣΑ…και η απάντηση της ήταν.. ε και… “εγώ είμαι Αντιδήμαρχος” έχει χαθεί το μέτρο… Καμία επαφή με την πραγματικότητα…

3 Την προηγούμενη εβδομάδα διαβάσαμε το δελτίο τύπου της Γενικής Δυτικής Ελλάδος και είδαμε ότι πραγματοποιήθηκαν πολλοί έλεγχοι και διαπιστώθηκαν πολλές παραβάσεις για ηχορύπανση και μη τήρηση ωραρίου. Η μόνη πόλη που δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση είναι το Μεσολόγγι. Άρα ή όλα είναι “νόμιμα” ή κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Αν συμβαίνει το δεύτερο.. μήπως θα πρέπει να ελεγχθούν από εσάς κ. Γενικέ;

4 Μετά την άρνηση του Γιάννη Αναγνωστόπουλου να κατεβεί ως υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και με ακόμη μία υποψηφιότητα που υπάρχει από την προηγούμενη φορά που είναι μικρής δυναμικής. Στην Χαριλάου Τρικούπη αναζητούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα με διείσδυση σε όλους τους πολιτικούς χώρους για να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ από την επαρχία Μεσολογγίου.

5 Καθημερινά ραντεβού πραγματοποιούν οι “εν δυνάμει υποψήφιοι” για τον δημαρχιακό θώκο. Ένα βήμα πιο μπροστά βρίσκονται ο Θανάσης Λύρος, ο Σπύρος Βασιλείου και ο Κώστας Δαουτίδης με τους υπόλοιπους να ακολουθούν και να προσπαθούν να εντείνουν τον βηματισμό τους…

6 Κάθε μέρα πραγματοποιείται και από ένα έργο, κάθε μέρα δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα και βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με πολλά υπουργεία. Ο Θανάσης Μαυρομμάτης είναι ένας ανεκτίμητος θησαυρός για την Αιτωλοακαρνανία..

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση