Έχω ένα μυστικό 30

Ο φίλος μας… Μας ενημέρωσε σήμερα και μας είπε για κάποια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε πριν δύο εβδομάδες περίπου που αφορούσε και τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στα αφτιά μας λένε πως ήταν πολλοί οι εν δυνάμει υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο (πάνω από δέκα) αλλά μόνο δύο ήταν αυτοί που ξεχώρισαν καταγράφοντας θετικές γνώμες στην πρόθεση ψήφου αν διενεργούνταν τώρα οι δημοτικές εκλογές…

Πρώτος με αρκετή διάφορα στις θετικές γνώμες ήταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κώστας Δαουτίδης. Ο κ. Δαουτίδης ασχολείται χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των δημοτών και ίσως να έφτασε η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα και να ηγηθεί συνδυασμού όπου θα φέρει την ανατροπή στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Δεύτερος στις θετικές γνώμες ήταν ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον», ο οποίος και αυτός φέρεται να θέλει να ηγηθεί συνδυασμού για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι υπόλοιποι εν δυνάμει υποψήφιοι είναι αρκετά μακριά από τους δύο πρωτοπόρους. Κλείνοντας όταν θα έχουμε νεότερα στοιχεία για την μέτρηση θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

Αφήστε μια απάντηση