Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ έβγαλε πιστόλι σε αστυνομικό με πολιτικά που του έκανε σύσταση

Με την επίδειξη ενός πιστολιού που είχε πάνω του «απάντησε» στις συστάσεις που του έκανε αστυνομικός με πολιτικά ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής.

Το περιστατικό σύμφωνα με το megatv.com  σημειώθηκε στα βόρεια προάστια της Αττικής, όταν ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής και επέβαινε σε μηχανή μαζί με τη μητέρα του, αντιλήφθηκε κάποιους επικίνδυνους ελιγμούς του οχήματος που οδηγούσε ο κ. Καραλής.

Όταν το όχημα σταμάτησε σε φανάρι και ο αστυνομικός βρέθηκε δίπλα του, με σκοπό να του κάνει συστάσεις, ο δημοσιογράφος τον απείλησε ότι θα τον πυροβολήσει, δείχνοντάς του μάλιστα το όπλο που είχε πάνω του.

Αφού ο δημοσιογράφος έφυγε από το σημείο, ο αστυνομικός ενημέρωσε την Άμεση Δράση, ενώ λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν στη Σπύρου Λούη, κάνοντάς του σήμα για να σταματήσει, κάτι που δεν έκανε και ακολούθησε καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε όπλο στην κατοχή του και ήταν προετοιμασμένοι, ακινητοποιώντας το όχημα και οδηγώντας τον οδηγό του στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Αν και ο αστυνομικός είχε κάνει καταγγελία για απειλή με όπλο, τελικά δεν υπεβλήθη μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος από τις αστυνομικές αρχές.

Ο ίδιος ο Γιάννης Καραλής, μετά από τα δημοσίευματα που έκαναν λόγο για απειλή με όπλο και καταδίωξη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, απάντησε με μια ανάρτηση στο Instagram.

“Πολλά και περίεργα μπορεί να σου συμβούν στον δρόμο καθημερινά. Από το πουθενά. Η παρεξήγηση είναι διαρκώς δίπλα μας. Τόσο ακραίες παρεξηγήσεις ελλοχεύουν, που μέχρι και απο…Τσακ Νορρις έως Πατσίνο στον σημαδεμένο μπορεί να σε θεωρήσουν από μια ατυχή κίνηση ή μια κουβέντα μεταξύ οδηγών σε κόντρα. Τέλος πάντων. Τέλος καλό όλα καλά. Υ.γ Προσοχή όλοι στους δρόμους αδέρφια!!!”, έγραψε το νέο στέλεχος της ΑΕΚ.

Πηγή: policenet.gr

Αφήστε μια απάντηση