Επίθεση σε υπαλλήλους του δήμου Αγρινίου στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος

Επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλων του δήμου Αγρινίου σημειώθηκε χθες, σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για επίθεση απο άτομο που μάλλον αντιμετωπίζει ζητήματα ψυχικής υγείας, αλλά και για «έλλειψη ασφάλειας στα κτήρια των υπηρεσιών του Δήμου».

Ο Σύλλογος επαναδιατυπώνει το αίτημα για για φύλαξη των κτηρίων που στεγάζονται οι δημοτικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά η έλλειψη ασφάλειας στα κτήρια των υπηρεσιών του Δήμου οδήγησε σε απειλή της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων μας.

Αυτή τη φορά είχαμε την απειλή επίθεσης από ένα πιθανά μη-υγιές ψυχικά άτομο κατά των συναδέλφων που εργάζονται στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδας οι οποίοι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν των χώρο εργασίας τους,
διατηρώντας την ψυχραιμία τους, και καταφέρνοντας να αποφύγουν τα χειρότερα.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και κάθε παρόμοια συμπεριφορά.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους που δέχθηκαν αυτή την επίθεση, αλλά και να επαναφέρουμε το αίτημα μας για φύλαξη των κτηρίων που στεγάζονται οι δημοτικές υπηρεσίες για την
προστασία τόσο των συναδέλφων μας όσο και των πολιτών.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε ακραίες συμπεριφορές».

Πηγή: agriniopress.gr

Αφήστε μια απάντηση