Ο Εργολάβος 51

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Στο Χείλος του Γκρεμού η ΔΕΥΑΜ

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε το χρέος της ΔΕΥΑΜ προς την VOLTERRA έχει φτάσει περίπου στις 900.000 ευρώ.

Η εταιρεία έχει προειδοποιήσει την ΔΕΥΑΜ ότι αν δεν καταβάλει άμεσα το μεγαλύτερο ποσό θα διακόψει την παροχή με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νερό πολλές περιοχές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ανικανότητα του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ κ.Λύρου να διαχειριστεί το μεγάλο αυτό πρόβλημα ξανά φέρνει στο χείλος του γκρεμού την ΔΕΥΑΜ και κατ επέκταση τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου που θα αναγκαστεί να ξανά χρηματοδοτήσει το Νομικό Πρόσωπο για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, αφού πέρυσι τέτοια εποχή το χρέος στην VOLTERRA ήταν 500.000 ευρώ περίπου φέτος ένα χρόνο μετά έχει σχεδόν διπλασιαστεί.

Με δημοτικό χρήμα προσπαθείτε να κλείσετε υποψηφιότητες;

Με φωτογραφικό διαγωνισμό ο δήμος προσπαθεί να ενοικιάσει χώρο ώστε να στεγάσει δύο υπηρεσίες που αυτή την στιγμή στεγάζονται στο δημαρχιακό Μέγαρο χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Βέβαια ψάχνοντας κάποιος καλύτερα μπορεί να διαπιστώσει ότι όλα αυτά γίνονται για να κλειδώσει ο κ. Δήμαρχος μία υποψηφιότητα στην πόλη του Μεσολογγίου.

Ετσι διαχειρίζεστε κ. Λύρο το δημοτικό χρήμα… Προς το συμφέρον της δημιουργικής ανατροπής και όχι προς το συμφέρον των δημοτών… Αυτά τα έκαναν κιαλλοι πριν από εσάς… Την τύχη τους την είδαμε, ακριβώς την ίδια τύχη θα έχετε και εσείς…

Σε άθλια κατάσταση οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου βρίσκονται στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσε να είναι.

Οι ομάδες σε λίγες ημέρες θα ξεκινούν προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και αναρωτιούνται σε ποιο γήπεδο θα την πραγματοποιήσουν.

Το Ποδοσφαιρικό Γήπεδο στο ΔΑΚ Μεσολογγίου βρίσκεται σε άθλια κατάσταση στην ίδια μοίρα και σε ακόμα χειρότερη βρίσκεται και το γήπεδο Νεοχωρίου.

Στην Μπασκετική ομάδα της πόλης μας, του Χαρίλαου Τρικούπη έγινε πρόταση ώστε να παίξει του χρόνου στην Α1 αλλά η ομάδα μας δεν έκανε δεκτή την πρόταση του ΕΣΑΚΕ γιατί η δημοτική αρχή δεν δημοπράτησε το έργο για το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές και η ομάδα μας να αγωνιστεί στην Α1 εθνική στο ΔΑΚ Μεσολογγίου και όχι να αναγκαστεί να παίξει στο Αγρίνιο ή στη Πάτρα.

Το έργο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που αφορούσε το ΤΑΡΤΑΝ για το γήπεδο Μεσολογγίου και τον πλαστικό χλοοτάπητα στο γήπεδο Νεοχωρίου δεν θα πραγματοποιηθεί γιατί ο εργολάβος που είχε αναλάβει το έργο έχει ήδη αποχωρήσει. Τους λόγους που αποχώρησε ο εργολάβος τους γνωρίζετε.

κ. Δήμαρχε συνέχεια γράφεται στα social media ότι κοιτάτε τους δημότες στα μάτια και παράγεται έργο. Μήπως πρέπει να επισκεφθείτε κάποιον οφθαλμίατρο γιατί έργο δεν βλέπουμε να γίνεται πουθενά στον Δήμο μας.

Η Περιφέρεια δίνει λύσεις στα προβλήματα… Εξαφανισμένη η ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή

Καθημερινά βλέπουμε ευχαριστήριες ανακοινώσεις Προέδρων Τ.Κ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και όχι μόνο στα social media προς τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων κ. Θανάση Μαυρομμάτη.

Ο Θανάσης Μαυρομμάτης ανταποκρινόμενος στα αιτήματα των Προέδρων Τ.Κ δίνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τις κοινότητες του Δήμου μας, λύσεις που θα έπρεπε να δίνει η ανύπαρκτη δημοτική αρχή και έρχεται και τις δίνει η Περιφέρεια.

Οι πρόεδροι Τ.Κ Αγίου Θωμά, Τ.Κ Πενταλόφου και Τ.Κ Μάστρου αναγνωρίζοντας τα έργα που γίνονται στις κοινότητες τους, ευχαριστούν δημόσια την Περιφέρεια που είναι δίπλα τους και δίνει λύσεις σε κάθε τους πρόβλημα.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Η σύμβαση με την Πάλαιρο τελείωσε… Από αύριο που θα πηγαίνετε τα απορρίμματα κ. Δήμαρχε; Στο Αγρίνιο αποκλείεται γιατί και αυτό τα πάει στην Πάλαιρο… Άρα πάμε για Γιάννενα ή το πλοίο θα σαλπάρει για Κέρκυρα και έχει ο Θεός…

2 Έχουν όνομα και επώνυμο οι υπεύθυνοι που το Μεσολόγγι δεν έχει κολυμβητήριο και οι δημότες πρέπει να το μάθουν και θα το μάθουν!

3 Αθλητικές εγκαταστάσεις ΔΑΚ Μεσολογγίου κατα τ’αλλά μας κοιτάτε στα μάτια κ. Δήμαρχε

4 Οι παράνομες παροχές ύδρευσης που πιάστηκαν στο Νεοχώρι θα τις πάτε στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ κ. Πρόεδρε για να τους υποβληθεί το ανάλογο πρόστιμο ή θα τις βάλετε κάτω απτό χαλί επειδή είναι συγγενείς υποψήφιου;

5 Τις μηχανές του προεκλογικού της αγώνα άρχισε να ζεσταίνει η Χριστίνα Σταρακά γυρίζοντας όλη την Αιτωλοακαρνανία και απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των Αιτωλοκαρνάνων.

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση