«Μπούκαραν» σε σπίτι επιχειρηματία και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο και κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ

Το χρηματοκιβώτιο ήταν χτισμένο σε τοίχο της κρεβατοκάμαρας –  Λίγο πριν οι δράστες τραπούν σε φυγή, επιχείρησαν να κλέψουν και ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι, ωστόσο δεν τα κατάφεραν

Διάρρηξη με μεγάλη «μπάζα» σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι της περιοχής και κατάφεραν να σηκώσουν ένα χρηματοκιβώτιο, που ήταν χτισμένο στον τοίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του 53χρονου επιχειρηματία και «μπούκαραν» στην οικία του στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας αμέσως να κάνουν «φύλλο και φτερό» όλους τους χώρους για να βρουν την λεία τους και να γίνουν «καπνός».

Μάλιστα, εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο που ήταν χτισμένο σε τοίχο της κρεβατοκάμαρας, κατάφεραν να το ξηλώσουν και να το πάρουν φεύγοντας μαζί τους. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παθών, το χρηματοκιβώτιο περιείχε περίπου 40.000 ευρώ και δολάρια σε μετρητά, λίρες, κοσμήματα μεγάλης αξίας και ένα όπλο που είχε νόμιμα στην κατοχή του το θύμα.

Επιπλέον, λίγο πριν οι δράστες τραπούν σε φυγή, επιχείρησαν να κλέψουν και ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού ενημέρωσε την αστυνομία και οι δράστες αναζητούνται. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας που φέρεται να έχουν καταγράψει τους δράστες της διάρρηξης.

Αφήστε μια απάντηση