ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΛΥΒΙΟΥ

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής της οδού Πολυβίου που εντάσσονται στο έργο «Ολοκλήρωση οδών του Επιχειρηματικού Κέντρου στη Ν.Α. Είσοδο πόλης Αγρινίου» από το Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» .
Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες εκσκαφής, κατασκευής ρείθρων, κρασπέδων, πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, τοποθέτηση δικτύων Η/Μ αλλά και αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης- αποχέτευσης. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η ασφαλτόστρωση του δρόμου.


Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει ακόμη ανάπλαση των οδών Πρωταγόρα, Πλουτάρχου και τις οδούς δυτικά και νότια του Μουσικού Σχολείου και σε συνδυασμό με το έργο της «Λειτουργικής αναβάθμισης επιχειρηματικού κέντρου στη ΝΑ Είσοδο πόλης Αγρινίου» ολοκληρώνει την ανάπλαση της Νοτιανατολικής περιοχής του Αγρινίου.
«Αποδίδουμε σταδιακά με ολοκληρωμένη και ουσιαστική παρέμβαση ένα ακόμη σύγχρονο έργο στους δημότες μας. Με την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της οδού Πολυβίου αναβαθμίζεται με σημαντικές υποδομές ένα ακόμη σημείο του Δήμου. Συνεχίζουμε την καθημερινή προσπάθεια μας και υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν ουσιαστικά την ζωή των Αγρινιωτών», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

                                           ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply