Τελευταίο αντίο στην 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου από τη Ναύπακτο

Θλίψη και βαρύ πένθος στη Ναύπακτο… Στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας τα ξημερώματα της Τετάρτης μεταφέρθηκε η 26χρονη αστυνομικός Χαρούλα Κανέλλου δίχως να έχει σφυγμό, η οποία κατά τη διάρκεια περιπολίας με συναδέλφους της σε περιοχές του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ένιωσε αδιαθεσία σε έντονο βαθμό και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Ασκληπιείο Βούλας η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα χωρίς σφυγμό.

Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Την αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωνσταντάρας, που είναι πολλά χρόνια φίλος με τον πατέρα της Γιάννη, αξιωματικό της αστυνομίας.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη να φύγει έτσι από την ζωή το κορίτσι. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Με τον πατέρα της που είναι επίσης αξιωματικός της αστυνομίας πολλά χρόνια στη Ναύπακτο μας συνδέει φιλία. Η Χαρούλα ξέρω πως εργαζόταν σε αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Δυστυχώς, απίστευτο να φύγει έτσι το παιδί».

Ο ίδιος έγραψε νωρίτερα σε ανάρτηση του:
«Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια μιας νέας 26χρονης κοπέλας, θυγατέρας του εξαιρετικού φιλου και συμπολίτη μας Γιάννη Κανέλλου από την Κόφτρα Αναλήψεως, που έφυγε αιφνίδια από την ζωή.

Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένεια.

Καλό παράδεισο στην όμορφη ΧΑΡΟΥΛΑ».

Όπως έκανε γνωστό φίλος της οικογένειας η κηδεία της 26χρονης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλιου 2022 και ώρα 17.30 στον ιερό ναό ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση