Ο Εργολάβος 52

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Δεν θα μείνει δέντρο για δέντρο στο Δήμο μας

Στο δημοτικό διαμέρισμα Αιτωλικού, το κλάδεμα των δέντρων γίνεται με χειρουργικές επεμβάσεις, μέχρι να φτάσουμε στην ρίζα, να εξαφανιστεί το δέντρο από προσώπου γης.

Ρε παιδιά τα ξύλα θα είναι ακριβά φέτος.. Ο νοών νοείτω…

κ. Χαντζή υπάρχουν επιχειρήσεις και στο Μεσολόγγι

Παρατηρήσαμε ότι οι απευθείας αναθέσεις που κάνει ο κ. Χαντζής και αρκετά τιμολόγια που κόβονται από το Πνευματικό Κέντρο του Μεσολογγίου δεν έχουν καμία σχέση με τον δήμο μας, γίνονται απευθείας αναθέσεις στο Αγρίνιο και στην Αθήνα.

Μάλλον δεν γνωρίζετε κ. Χαντζή ότι υπάρχουν κρεοπωλεία και στο Μεσολόγγι, υπάρχουν ράφτρες και στο Μεσολόγγι για να ράψουν τις στολές για την φιλαρμονική, υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε είδη παντοπωλείου και στο Μεσολόγγι, δεν χρειάζονταν να πάμε στην Αθήνα για να δώσουμε 10.000€, υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε πλαστικές καρέκλες και στο Μεσολόγγι, αν δεν τα γνωρίζετε όλα αυτά δεν ζείτε στο Μεσολόγγι αλλά σε άλλο τόπο.

Βέβαια ότι έχει να κάνει με την εστίαση δεν ξεφεύγει κανένα τιμολόγιο από το Μεσολόγγι, γιατί εκεί είναι για τα δικά μας παιδιά, που λειτουργούν δημιουργικά και ανατρεπτικά.

Χωρίς νερό παραλίγο να αφήσετε τα σκάφη στο Λιμάνι

Συνέβη και αυτό στο λιμάνι Μεσολογγίου, μία βρύση υπήρχε για να χρησιμοποιήσουν αυτοί που ελλιμένιζαν τα σκάφη τους και κάποιος πιθανόν μεγάλος “εγκέφαλος” έδωσε εντολή να σφραγιστεί. Αυτά σίγουρα δεν γίνονται ούτε στην μπουτσουάνα.

Έπειτα από σωρεία παραπόνων και καταγγελιών η βρύση ξανά συνδέθηκε ώστε να την χρησιμοποιήσουν τα τοπικά σκάφη καθώς και οι τουρίστες.

κ. Λύρο είχατε δίκιο όταν δηλώνατε ως νέος δήμαρχος και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου πως η ανάπτυξη στο Μεσολόγγι θα’ ρθει απτό θαλάσσιο μέτωπο αλλά με τις πράξεις σας δείχνετε ότι δεν πιστεύατε στις δηλώσεις σας.

κε. Λύρο αν δεν προσέξεις το σπίτι σου θα πέσει και θα σε “πλακώσει”

κε. Δήμαρχε σας είδαμε να προβαίνετε στο προσφιλές σας άθλημα που είναι η φωτογράφιση κατά την παράδοση ενός οχήματος στην ΕΟΕΔ Μεσολογγίου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στις φωτιές και όχι μόνο.

Μας γεννάται το εξής ερώτημα:

Στο Δήμο που ηγείστε υπάρχει τέτοιο όχημα στην πολιτική προστασία και αν όχι γιατί δεν το δωρισατε εκεί.

κε. Λύρο πρώτα προσέχουμε το σπίτι μας και μετά δίνουμε στο γείτονα, γιατί αν δεν το προσέξουμε θα πέσει και θα σας πλακώσει.

Καλές οι φωτογραφίες, καλές οι επιχορηγήσεις, καλές οι δωρεές, καλοί οι διορισμοί συγγενών πρώτου βαθμού αλλά για μια υποψηφιότητα είναι πολλά αυτά που δίνεται.

Δεν θα πέσει στα χέρια σας ως “ώριμο φρούτο”

Πολλοί οι φέροντες ως υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο μας αλλά ελάχιστοι αυτοί που αντιπολιτεύονται την δημοτική αρχή καταγγέλοντας τα μεγάλα προβλήματα που έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Κάποιοι νομίζουν πως θα δοξαστούν κρυπτόμενοι και ο Δήμος θα πέσει στα χέρια τους σαν ώριμο φρούτο. Είναι γελασμένοι όμως, γιατί οι δημότες θέλουν να εκλέξουν την νέα δημοτική αρχή ακούγοντας “τι λύση” έχει ο καθένας για τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας.

Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελεί ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος καθημερινά καταγγέλει και καυτηριάζει τις παρανομίες της δημοτικής αρχής και συνάμα δείχνει τον δρόμο που δίνει λύση στο πρόβλημα.

Περιμένουμε να δούμε και από τους υπόλοιπους φερόμενους ως υποψηφίους να κάνουν αν όχι το ίδιο κάτι παραπλήσιο.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Ποιός Πολιτικός μεγάλου κόμματος κατά την περιοδεία του στο Νομό ξέμεινε από βενζίνη;

2 Τους είδαν πολλά μάτια στη διαδρομή από Αιτωλικό προς Μεσολόγγι μπροστά ο Νυν και πίσω ο Πρώην… Μήπως είχανε κανένα ραντεβού;

3 Από πληροφορίες που έχουμε ο Άδωνις θα ανοίξει ΙΕΚ Δημοσιογραφίας και καλεί τον ρήτορα να διδάξει…

4 Τα όροι και τα βουνά πήρανε οι εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι για να κλείσουν άτομα για τους συνδυασμούς τους και εσύ καημένε Ναπολέων κοιμάσαι στο Βαρκό και πραγματοποιείς ραντεβού στην οδό Ναυπάκτου που είναι καταδισμένα εξ αρχής

5 Μήπως ο κ. Αντιδήμαρχος Αμισθί που ανήκει στην δημοτική αρχή πλέον πρέπει να παραιτηθεί από την θέση που κατέχει στην οικονομική επιτροπή… Γιατί ανήκει στους ανεξάρτητους… Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας…

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply