ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: “Διάλογος κωφών” ή  “χάθηκε στη μετάφραση” η δημοτική αρχή για το “ενεργειακό” της ΔΕΥΑΜ;

Χθες Κυριακή 24/7 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του δημάρχου Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου με τον επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, Παντελή Σκαρμούτσου σχετικά με την αναζήτηση βέλτιστης λύσης για το ενεργειακό ζήτημα της ΔΕΥΑΜ. Στην σύσκεψη συμμετείχαν και τρεις “συνεργάτες – σύμβουλοι” του δημάρχου.

Αργά το απόγευμα υπήρξε από πλευράς του κ. Σκαρμούτσου ανακοίνωση με την οποία “χαιρετίζεται” το γεγονός ότι επιτέλους ο δήμαρχος υιοθέτησε τη μόνη και μοναδική λύση για την ενεργειακή αυτονόμηση της ΔΕΥΑΜ, που είναι η ένταξή της στην Ενεργειακή Κοινότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα για το σκοπό αυτό υπήρξε χθες επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Λάμπρο Δημητρογιάννη, ο οποίος και έδωσε σαφείς οδηγίες, ενώ υπήρξε και άμεση αλληλογραφία.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα για την σύσκεψη αυτή εκδόθηκε και ανακοίνωση τύπου από το δήμο Μεσολογγίου, στην οποία όμως καμιά αναφορά δεν γίνεται για την ένταξη της ΔΕΥΑΜ στην Ενεργειακή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενώ αντίθετα γίνεται λόγος ότι ο δήμος Μεσολογγίου θα προβεί στην κατασκευή δικού του φωτοβολταϊκού πάρκου.

Κατά συνεπεία χθες η σύσκεψη για την πλευρά του δημάρχου Μεσολογγίου ή ήταν  “διάλογος κωφών” ή  “χάθηκε στη μετάφραση

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση