Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; (Messolonghi Version)

Καλά είναι τα βιντεάκια και οι τσαμπουκάδες στην κάμερα αλλά καλύτερη είναι η αλήθεια. Και η αλήθεια δείχνει για μια ακόμα φορά ότι η αυλή του … Σουλτάνου (όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται) δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά. Πάμε λοιπόν να μάθουμε την αλφαβήτα από την αρχή.

Α) Σε μια επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας το πρόγραμμα το ορίζει το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Β) Σε μια επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας το πρωτόκολλο το καθορίζει το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Γ) Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα απευθύνεται εγκαίρως και επισήμως στους αρμοδίους.

Σύμφωνα λοιπόν με το ΕΠΙΣΗΜΟ πρόγραμμα της επίσκεψης, που το γνώριζαν όλοι, το αεροσκάφος του κ. Μητσοτάκη θα προσγειωνόταν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Άκτιου Βόνιτσας και εκεί περίμεναν να τον υποδεχτούν οι Βουλευτές, ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος του Δήμου στον οποίο ανήκει το αεροδρόμιο, στρατιωτικές αρχές σώματα ασφαλείας καθώς και όλοι όσοι είχαν την στοιχειώδη λογική να εξασφαλίσουν τις σχετικές άδειες.

Φτάνει λοιπόν ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου καθυστερημένος, χωρίς να έχει αιτηθεί είσοδο στην στρατιωτική εγκατάσταση και απαιτεί από τα στελέχη των ΕΔ που είναι επιφορτισμένα για την ασφάλεια του χώρου να εισέλθει με το έτσι θέλω επικαλούμενος το σλόγκαν της δεκαετίας του 80 «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»; Όποιος και να είναι κ. Λύρο για να εισέλθεις σε μία στρατιωτική εγκατάσταση στην οποία προσγειώνεται το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα πρέπει να έχεις φροντίσει να εξασφαλίσεις την απαραίτητη άδεια και όχι να τσακώνεσαι με ένστολους που υπηρετούν την πατρίδα.

Και το αποκορύφωμα είναι ότι πας μπροστά στις κάμερες να καλύψεις την ανεπάρκεια του μηχανισμού σου επιτιθέμενος στον Πρωθυπουργό της χώρας επειδή δεν κάλεσε τον δήμαρχο της πρωτεύουσας του νομού σε μια άφιξη σε άλλον Δήμο του Νομού. Νομίζω το επόμενο θα είναι να δούμε κανένα Σουλτανικό φιρμάνι που θα ενοποιεί όλους τους Δήμους και τα αεροδρόμια του Νομού υπό τον κ. Λύρο.

Αλήθεια γιατί στόχος ήταν ο Πρωθυπουργός και ο Περιφερειάρχης; Τόσο ικανοποιημένος είστε από τους τρεις κυβερνητικούς Βουλευτές: Καραγκούνη, Λιβανό, Σαλμά;

Ας είμαστε σοβαροί κύριε Λύρο:

Πιάσε τον Πρωθυπουργό και ζήτα την βοήθειά του στο θέμα τον σκουπιδιών που αποτελεί υγειονομική βόμβα. Με μελέτες, με στοιχεία και όχι με αερολογίες.

Πιάσε τον Πρωθυπουργό και παρακάλεσε τον να δώσει προτεραιότητα στο θέμα της ύδρευσης της πόλης για να μπορούν οι κάτοικοί της να έχουν πρόσβαση στο πλέον απαραίτητο για την διαβίωσή τους. Με μελέτες και στοιχεία και όχι με κουβέντες του καφενείου.

Πιάσε τον Πρωθυπουργό και παρακάλεσε τον να βοηθήσει την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου που βιώνει πρωτοφανείς στιγμές εγκατάλειψης από την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής στην οποία προΐστασθε. Καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις και όχι με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λογύδρια μπροστά τις κάμερες.

Δυστυχώς για σας στην ερώτησή σας «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ»; Απαντάνε οι συμπολίτες σας σε τόνους απαξίωσης και διακωμώδησης. Και οι Μεσολογγίτες και το Μεσολόγγι δεν φταίνε …πληρώνουν όμως τους δικούς σας κουτσαβακισμούς.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση