Πάτρα: Aίσιο τέλος στο θρίλερ- Αφοπλίστηκε ο άνδρας που κρατούσε καραμπίνα (βίντεο)

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, στο πάρκινγκ Καλεντζιώτη, με τον άνδρα που παρέμενε επί ώρες οπλισμένος και έχοντας στην κατοχή του φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον αφοπλίσουν. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Νωρίτερα, διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπαθούσε να τον πείσει να παραδώσει το όπλο και τη φιάλη υγραερίου, ενώ στο σημείο βρίσκονταν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του άνδρα.

Παράλληλα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει επί πολλές ώρες για λόγους ασφαλείας την περιοχή, ενώ σε ετοιμότητα βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας είχε καθίσει στο δρόμο, κρατούσε καραμπίνα και απειλούσε να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος είχε  μαζί του και φιάλη υγραερίου.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Λόγω του συμβάντος έίχε αποκλειστεί η Ακτή Δυμαίων και στα δύο ρεύματα από την Παπαφλέσσα μέχρι την Ελ. Βενιζέλου  και η κυκλοφορία διεξαγότανμέσω των καθέτων οδών.

Αφήστε μια απάντηση